PodcastsUitgelicht

Hardstyle Report Podcast #13 – Qlimax 2018 – The Game Changer

Welcome back to the Hardstyle Report podcast. This is a new episode with some fresh bangers to give you your hardstyle injection. This is podcast #13: Qlimax 2018 – The Game Changer. 

Are you ready to awaken? Are you ready to play? The game is on. Morgen is het zo ver, tijd voor de mooiste climax van het jaar. Maak je klaar voor een nieuwe, vette editie van Qlimax met deze podcast special. It’s gonna be a game changer. 

This episode is mixed by Revolve.

Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close