The Game Changer: who changed yours? 001

The Game Changer: who changed yours?

birgit
Birgit Roobol - 14 november 2018

Q-dance stelde Sub Zero Project aan als The Game Changer. En die taak namen ze met beide handen aan. In het rijtje met onder andere Headhunterz, D-Block & S-te-Fan, Noisecontrollers en Wildstylez, is Sub Zero Project nog best ‘jong’. Ook maakten ze een voor Qlimax begrippen relatief hard anthem. Het is blijkbaar tijd om het over een andere boeg te gooien.

Maar de afgelopen jaren is de hardstyle scene volop in ontwikkeling. En er zijn nogal wat game changers voorbij gekomen. Denk aan de splitsing tussen euforische en raw hardstyle of iets recenter: de comeback van Headhunterz. Maar wie of wat veranderde voor jou the hardstyle game? We vroegen het aan jullie en dit zijn jullie game changers.

Your Game Changer:

“Defqon.1, dat verbindt alles aan elkaar!”

“Headhunterz! Door hem ben ik op mijn dertiende naar hardstyle gaan luisteren. En daar ben ik hem nog steeds dankbaar voor. Het is uitgegroeid tot een liefde die nooit meer overgaat.”

“Sefa is The Game Changer van 2018. Hij heeft de hele hard dance scene op z’n kop gezet. Overal zie je mensen in Sefa merchandise en zelfs buiten de frenchcore scene zijn ze fan. Er moeten zelfs delen van festivals worden afgezet, omdat iedereen zo graag bij zijn set wil zijn. Dan change je echt the game.”

“Sub Zero Project. Ze zijn jong, durven het anders te doen en experimenteren er op los met groot succes.”

“Headhunterz, Wildstylez & Noisecontrollers – Tonight, de beste hardstyle plaat ooit gemaakt!”

“Noisecontrollers. Bij hem is alles voor mij begonnen.”

“Donkey Rollers, Noisecontrollers en Headhunterz. Zij hebben de hardstyle sound ontwikkeld tot het geluid wat het nu is.”

“Phuture Noize, met zijn ongekende diepgang en buitenaards mooie melodieën met daarachter een echte betekenis.”

“Defqon.1 Weekend Festival, daar komt de hele scene samen.”

“De eindshows van Q-dance. Dat kan zelfs Disneyland ze niet nadoen.”

“Noisecontrollers op X-Qlusive Zany. JUST WOW!”

“Radical Redemption veranderde in 2012 de raw hardstyle game. Door zijn geniale tracks en grote succes kreeg de rauwere kant van hardstyle een enorme populariteitsboost.”

“Phuture Noize. Hij gaat de hele hardstyle game veranderen.”

“De Defqon.1 Legends in 2017. Een drie uur durende set met alleen maar hardstyle legendes. De beste set die ik ooit heb mogen meemaken.”

“Q-dance. Zij hebben hardstyle vormgegeven!”

“Zonder enige twijfel: Keltek. Al zijn tracks veranderen in goud en wat heeft deze man zichzelf in korte tijd bewezen.”

Mijn eerste weekend Defqon.1. Dat was ook meteen mijn eerste aanraking met hardstyle. Ik dacht dat ik het niets zou vinden, maar ik heb zondagavond met tranen in mijn ogen naar die vuurwerkshow gekeken.”

“Lose Your Mind. Een organisatie die het eindelijk anders durfde te doen en met verfrissende concepten kwam als C.R.A.F.T. Festival en De Tijdmachine.”

“B-Front op Decibel outdoor 2010, van die set krijg ik nog regelmatig een gigantische glimlach op mijn gezicht.”

“Het Tijdmachine concept. Door een feest te wijden aan die goede oude classics, is het verlangen naar de hardstyle sound van vroeger steeds populairder geworden.”

“Coone! Hij is de eerste hardstyle dj die op de Tomorrowland mainstage stond.”

“Defqon.1 Festival was mijn grote game changer. Sindsdien ben ik verslaafd aan hardstyle!”

“De dedication van het publiek. Want naast dat ik de muziek geweldig vind, maakt dat samenhorigheidsgevoel voor mij echt het verschil.”

“Qlimax 2016. Die line-up, dat podium, die show. Deze is de boeken in gegaan als het beste feest waar ik ooit ben geweest.”“De terugkeer van Headhunterz!”

“Music Made Addict van D-Block & S-te-Fan. De plaat waardoor ik verliefd werd op hardstyle!”

“Phuture Noize deed dat afgelopen jaar met zijn meesterwerk: Black Mirror Society.”

“De surprise act van Phuture Noize op Qlimax 2017. Het was een geniale set en hij verdiende het keihard om daar te staan. Er staat een nieuwe generatie hardstyle dj’s klaar om de scene op zijn kop te zetten met een geweldige, nieuwe hardstyle sound. En daar is Phuture Noize het levende bewijs van.”

“De terugkeer van Headhunterz!”

 


Op 24 november is het tijd voor het parade paardje van Q-dance, het mooiste indoor hardstyle event ter wereld: Qlimax. 

  • Bestel nu hier je Hotel Packages.
  • Bekijk hier de line-up.