qlimax-2019

Qlimax 2019: Get the full experience

BY GAZING DEEPER INTO THE DARKNESS, WE BECOME ONE WITH THE RHYTHM OF THE MACHINE
birgit
Birgit Roobol - 1 augustus 2019
The game is on. Again. Op 23 november vormt de GelreDome in Arnhem opnieuw het podium voor de grootste, meest meeslepende show in de hardere stijlen: Qlimax. Voor de echte liefhebbers betekent dat ‘the conspiracy’ weer is begonnen.

Zo zweven er alweer theorieën over het internet, zoals het verband tussen de dj die de RED op zaterdag op Defqon.1 heeft afgesloten en het Qlimax anthem. En ja, we hebben het over B-Front. Maar ook Frequencerz en Bass Modulators worden als mogelijke anthem makers genoemd. Ook wordt er druk gespeculeerd naar de mogelijke betekenis achter de Romeinse cijfers en andere dingen in het artwork. Genoeg stof om ons mee bezig te houden.

 

qlimax-2019-travel-stay

INTROSPICERE ALTIUS CONNECTENS A TENEBRIS AD MODULIS MACHINA.
=
BY GAZING DEEPER INTO THE DARKNESS, WE BECOME ONE WITH THE RHYTHM OF THE MACHINE.
Maar het échte belangrijke nieuws is natuurlijk de kaartverkoop. Qlimax is ieder jaar in the blink of an eye uitverkocht, zonder bekendmaking van de line-up. De reguliere kaartverkoop voor Qlimax 2019 Travel & Stay Packages start op zaterdag 10 augustus om 13.00 uur (CEST) op Q-dance Travel. Met een hotelpakket ben je één van de eersten die een felbegeerd Qlimax 2019 ticket kunt bemachtigen. But there is more…

Qlimax Hotel

Qlimax is niet voor niets hét paradepaardje van Q-dance, alles wordt uit de kast gehaald om deze beleving zo magisch mogelijk te maken. Maar alleen het GelreDome wordt omgedoopt tot een magische wereld, zo wordt hotel Van der Valk Nijmegen-Lent omgetoverd helemaal om tot Qlimax Hotel. Naast een heerlijke overnachting (of 2, 3 of 4) en een entreeticket, zit er een transfer van en naar het GelreDome bij en een gratis(!) diner in stijl op zaterdagavond met andere Qlimax gasten, terwijl heerlijke hardstyle door de speakers beukt.

 

qlimax-hotel-2017

 

Na 2 jaar overnachten in het Qlimax Hotel kunnen wij je vertellen: er is geen betere manier om alvast in de mood te komen voor Qlimax! De hotelkamers zijn van topkwaliteit (zoals je van Van Der Valk gewend bent) en Q-dance heeft aan alles gedacht. Daarnaast is het diner ieder jaar weer supergezellig en waren er de afgelopen 2 jaar ook verschillende artiesten bij. Om nog maar te zwijgen over hoe fijn het is om na zo’n lange nacht met de bus weer bij het hotel afgezet te worden en je in een heerlijk bed kan bijkomen.

 

Slaap je liever in een ander hotel in de buurt? Of liever in een huisje of in een hotel in Amsterdam? Kijk dan op Q-dance Travel naar de mogelijkheden.