Anthem madness... Q, what’s going on? 001

Anthem madness... Q, what’s going on?

birgit
Birgit Roobol - 24 oktober 2018

Al weken, nee, al maanden wachten we in spanning. Wie zou toch het Qlimax anthem maken? De nodige hints zijn al voorbij gekomen, maar de echte bevestiging hebben we nog nodig. Toch is er vandaag een anthem maker bekend gemaakt. Overigens van een feest in april waar nog niemand zich mee bezighield. Q, what’s going on?

Met het presenteren van de WOW WOW line-up, vertelt Q-dance ons tussen neus en lippen door dat Rebelion dit jaar verantwoordelijk is voor het QAPITAL anthem. Whait, whut? Het anthem van één van de vetste raw hardstyle feestjes van het jaar, dat event wat pas in april plaatsvindt, nu al bekendgemaakt? 

Rebelion | QAPITAL Anthem Makers 2019

“These Scottish lads have been on the forefront of a new RAW movement for the past years, and they aren’t planning on slowing down in 2019. During WOW WOW, they will give you a sneak peek of their plans for upcoming year as creators of the 2019 QAPITAL anthem!”

Dit keer dus geen bombarie; zonder het kraken van een ingewikkelde code of in te breken bij het Q-dance hoofdkantoor, presenteren ze ons de anthem makers van QAPITAL 2019 zo op een dienblaadje. En dat een half jaar voor het event! Nou ja, ze weten ons in ieder geval weer te verrassen. 

Maar, het Qlimax anthem dan?

“Misschien is er dit jaar wel helemaal geen anthem?” We hebben nog maar vier weken te gaan en er wordt druk gespeculeerd. Met smart wachten we op de echte officiële bevestiging, maar dat Sub Zero Project de anthem makers van dit jaar zijn, lijkt bijna een feit. Kijk maar eens naar de video waarin de line-up van WOW WOW bekend wordt gemaakt. Bij meerdere artiesten verschijnt een verwijzing naar hun optreden of een belangrijke gebeurtenis uit 2018, zoals bij Phuture Noize het QAPITAL logo. Bij Sub Zero Project zie je overduidelijk footage uit de Qlimax trailer.

Anthem madness... Q, what’s going on? 002

En als we dan toch lekker bezig zijn, ook op de ‘anthem makers’ (Q-dance spreekt in haar eigen interview in meervoudsvorm) van Defqon.1 Weekend Festival 2019 hoeven we niet lang meer te wachten. Ook dit wordt tijdens Q-dance presents: WOW WOW – The New Years Extravaganza bekend gemaakt.

Eerlijk — het duurt soms wat lang voordat het eenmaal bekend wordt, maar het mysterie rondom de anthems blijft leuk en houdt de spanning van een event in leven. Laten we dan ook hopen dat deze manier van bekendmaken van het QAPITAL anthem, geen voorbode is voor de toekomstige anthem bekendmakingen. Please Q, keep the mystery alive!