Kom jij ook op mijn verjaardagsfeestje? 001

Kom jij ook op mijn verjaardagsfeestje?

birgit
Birgit Roobol - 17 november 2017

Vergeet blokjes kaas met vlaggetjes, je visite in een kringetje, de zelfgemaakte Spotify-lijst die je dronken oom steeds weer afzet voor de AVRO Tros Muziek op het Plein cd, onder een partytent staan terwijl het regent en een huiskamer vol met klapstoelen. Want hoera, Hardstyle Reporter Birgit viert feest. En haar verjaardagsfeestje is de leukste van allemaal.

Op 19 november 1994 zag ik het levenslicht. Een wit, fel TL-licht wel te verstaan. Want ik werd geboren in het ziekenhuis. Van een onschuldig baby’tje, groeide ik binnen mum van tijd uit tot de eindredacteur van Hardstyle Report. Het klimrek is inmiddels verruilt voor een goed hardstylefeestje. Het kostte mijn ouders wel de weelderige glans van hun haar en hun strakke, jeugdige huidje, maar hier ben ik dan. Een soort van volwassen. En alweer bijna 23 jaar. Tijd voor een verjaardagsfeestje. En dat is uiteraard niet compleet zonder jullie, lieve lezers. Kom jij ook op mijn verjaardagsfeestje?

Het is misschien een beetje kortdag, want ik vier mijn verjaardag morgen al. Op 18 november. Je bent welkom vanaf 21.00 uur en we gaan door tot in de vroege uurtjes. Omdat ik thuis niet zoveel ruimte heb, heb ik een leuk zaaltje afgehuurd. Het GelreDome. Mocht je het niet kennen, google het dan even.

Natuurlijk is mijn verjaardag geen feestje zonder hardstyle, dus heb ik ook een paar leuke dj’s uitgenodigd. Misschien ken je ze wel. Het thema is Temple of Light. Waarom weet ik niet, maar dat leek iemand wel geinig. Of zo. Ik zal trouwens mijn best doen om de boel nog een beetje leuk aan te kleden, want geen verjaardagsfeest zonder versiering natuurlijk. Lekkere hapjes zullen er niet zijn, maar ik denk niet dat jullie je daar heel druk om zullen maken. Als je iets wil drinken, moet je daar zelf voor zorgen. Je flesje water kun je wel gewoon onbeperkt vullen. Zo ben ik dan ook wel weer.

We gaan koekhappen, cakejes versieren en spijkerpoepen. Ook zit er een eetpauze in het programma. Verder ga ik niet precies zeggen wat we gaan doen, maar neem je zwemkleding mee. Er komen ook nog wat andere gezellige mensen langs, dus het wordt echt superleuk.

Laat je weten of je erbij bent? Zet jezelf dan op aanwezig. En wil je me komen feliciteren? Ik ben 1.67 lang (valt zo lekker op tussen alle mensen) en heb donkerbruine krullen. Good luck en tot morgen.

Cadeautip? *insert plaatje van een envelopje*

PS: Na afloop krijg je geen zakje snoep (die houd ik allemaal zelf) en je wordt ook niet thuisgebracht.