PodcastsUitgelicht

Podcast #7 – Defqon.1 Weekend Festival 2018 Special

Welcome back to the Hardstyle Report podcast. This is a new episode with some fresh bangers to give you your hardstyle injection.

Deze podcast special staat volledig in het teken van the greatest festival on earth: Defqon.1. Dat heerlijke gevoel, dat je met zestigduizend Weekend Warriors op die gigantische RED stage staat te genieten van de allerbeste hardstyle tijdens hét weekend van het jaar, vertaalt in een heerlijke mix om je op te warmen voor Defqon.1 2018 – Maximum Force. Dit is Hardstyle Report Podcast #7 – Defqon.1 Weekend Festival 2018 Special.

This episode is mixed by Revolve.

Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close