Krijgt Defqon.1 er binnenkort een vierde dag bij?

Krijgt Defqon.1 er binnenkort een vierde dag bij?

birgit
Birgit Roobol - 7 juli 2017

Met het lanceren van het boek Celebrate Life, is er veel te doen rondom ID&T. Maar vandaag verscheen er wel een heel bijzonder en onverwachts interview. Wouter Tavecchio, dé man van Q-dance, blijft normaal onder de radar, maar spreekt zich nu eindelijk uit.

Hij vertelt over het oprichten van Q-dance, het ‘bedenken’ van hardstyle, de fusie met ID&T, het wilde SFX avontuur, het terugkopen van zijn hardstyle imperium én de toekomst van Q-dance. En die klinkt nu al veelbelovend.

“We willen volgend jaar een vierde dag toevoegen aan Defqon.1. Donderdag aankomen, maandag naar huis.” – Wouter Tavecchio

Vier dagen Defqon.1 madness dus. Voor de Weekend Warriors die nooit meer naar huis willen zullen ze op donderdag het terrein al openstellen. Zo gaat er niets van de vrijdag verloren en hebben we een héle festivaldag. Nog één extra dag genieten van het mooiste festival op aarde. Dat klinkt als keiharde muziek in onze oren! De vergunning is nog niet binnen, maar de plannen zijn goed en er wordt door Q-dance al langer over gesproken. Zijn dan eindelijk onze gebeden gehoord?!