Vier teams, één taak. Dit is de line-up van Hard B

Vier teams, één taak. Dit is de line-up van Hard Bass 2018

birgit
Birgit Roobol - 25 oktober 2017

Een luide bass. Een stroom van lasers. Een zwetende, stampende massa. Zestien acts, vier formaties, één dome. Prepare for the hit. Op zaterdag 27 januari 2018 is het GelreDome opnieuw het podium voor een nieuwe editie van Hard Bass

Het grootste indoor event van b2s neemt je mee van de euforische sounds, naar oorverdovende RAW beats in vier hoofdstukken. Vier gradaties hardstyles in combinatie met een hele dikke show. Kun je niet meer wachten? Mooi. Het is tijd om de namen bekend te maken. Deze vier formaties brengen je het allerbeste in hardstyle. Dit is de volledige line-up van Hard Bass 2018:

TEAM BLUE

Isaac
Psyko Punkz
Sound Rush
LIVE: Coone

TEAM GREEN 

D-Block & S-te-Fan
Wildstylez
Zatox
LIVE: Spirit Of Hardstyle (ft. Atmozfears, Audiotricz, Bass Modulators, Noisecontrollers)

TEAM YELLOW

B-Front
Ran-D
Sub Zero Project
LIVE: Adaro

TEAM RED

Delete
E-Force
Rebelion
LIVE: Radical Redemption

TICKETS & TRAVEL PAKKETTEN

Op zaterdag 4 november om 12.00 uur start de ticketsale via hardbass.tickets.b2s.nl. De eerste ticketkopers ontvangen een gratis upgrade naar een Premium ticket. Hiermee heb je een eigen entree, een gratis locker per twee personen, toegang tot de Premium lounge en deck en zelfs een exclusieve Hard Bass gadget. Ben je een echte luxepoes en wil je zeker zijn van een Premium ticket? Deze zijn uiteraard ook gewoon te koop.

Kom je van ver, of heb je geen zin om te BOB’en? Maak er een compleet weekendje weg van. Check dan de Hard Bass travel website, met hotel pakketten in Arnhem of Amsterdam. Deze verkoop is al gestart.