This is a farewell to... Hard Bass 001

This is a farewell to... Hard Bass

birgit
Birgit Roobol - 26 september 2018

De hardstyle scene is volop in beweging. En daarbij horen ook veranderingen. De afgelopen tijd hebben we meerdere concepten al gedag gezegd, zoals Freaqshow en onlangs nog Q-BASE. Nu is het tijd om afscheid te nemen van een van de oudste hardstyle feesten out there. Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk in het geschiedenisboek van hardstyle. This is a farewell to… Hard Bass.

Een luide bass. Een stroom van lasers. Een zwetende, stampende massa. Zestien acts, vier formaties, één dome. Voor de allerlaatste keer. Op 9 februari 2019 gaan we nog één keer van euforisch naar raw.

De herinneringen zijn eindeloos. De enorme kippenvel-ontploffing in het publiek op The Sound of Beast remix van Donkey Rollers uit 2009. Misschien wel de meest legendarische Team Yellow ooit: The Beholder, Deepack, Frontliner en Headhunterz Live in 2009, de Wild Motherfuckers die ons binnen no-time van 150 bpm naar 200 bpm brachten in 2012. Hard Drivers ‘Exploration of Space’ in 2014 en Freakz at Night in 2015. En natuurlijk het futuristische Tokyo thema in 2018.

En wat dacht je van al die acts die op Hard Bass primeurde? De eerste keer B-Freqz in 2013 en de primeur van Minus Militia in 2014 en het ontstaan van NCBM in 2016. Hard Bass is niet voor niets één van de langstlopende concepten uit het b2s portfolio. Van Tropicana, Statenhal, de Silverdome, Jaarbeurs en de Brabanthallen, tot de afgelopen tien jaar in het GelreDome. Maar daar komt nu definitief een einde aan.

b2s belooft met de laatste editie van Hard Bass groots uit te pakken. Het wordt een nacht om niet te vergeten, inclusief de meest legendarische momenten, speciale formaties en beste podia uit de geschiedenis van Hard Bass. Een feest dat je niet wil missen. Claim your spot, pre-registreer je hier.