Wat is jouw mooiste Hard Bass herinnering? 001

Wat is jouw mooiste Hard Bass herinnering?

birgit
Birgit Roobol - 5 oktober 2018
[vc_row][vc_column][vc_column_text]The era of Hard Bass is coming to an end. Maar voordat het doek valt, is het tijd om nog één keer keihard gas te geven. Omdat er na achttien jaar Hard Bass, zoveel mooie verhalen zijn te vertellen, vroegen we jullie naar je mooiste herinneringen. 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hard Bass herinneringen… 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]“2014: De eerste keer Minus Militia!”

“2017: A hell of an experience. Het VIP-deck, de bezoekers, het feit dat verschillende dj’s (Radical Redemption, Act of Rage, Donkey Rollers en B-Front) gewoon in het publiek zijn te vinden en het beste anthem dat ooit gemaakt is!” 

“2015: Mijn vriend vroeg mij om het officieel te maken tussen ons twee. Mooie herinneringen!”

“2014: Mijn eerste indoorfeestje als achttienjarige. En wat een editie! Sindsdien moet ik, als ik het nummer ‘Imaginary’ van Brennan Heart hoor, altijd aan dit feest denken.”

“2018: Team Red sloopte het hele Gelredome!”

“2016: Voor mij het begin van mijn liefde voor hardstyle.” 

“2017: Ik stond tijdens Team Yellow op het VIP-deck en keek zo over de hele zaal uit. Toen werd ‘Ran-D – Zombie’ gedraaid. WOW! Een unieke manier om deze geweldige plaat te beleven, zeker in combinatie met die zieke visuals en prachtige lasers.”[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]“2014: Mijn eerste hardstyle feest. De muziek, de verlichting, de mensen, alles viel op zijn plek. Vanaf dat moment wist ik dat hardstyle en Hard Bass voor altijd een speciale plek heeft.”

“2018: Het moment dat Adaro het anthem draait en heel de zaal meeschreeuwt!”

“2017: Mijn beste maatje introduceren aan de wonderlijke wereld van hardstyle, hij kon er geen genoeg van krijgen.”

“2016: Met volle teugen genieten op de tribune aan de linkerzijde van het GelreDome. Kijkend over alle duizenden feestgangers. En als de muziek dan even zachter wordt gezet, hoor je de hele menigte meezingen. Wat een sfeer! Ik heb de hele avond daar staan dansen.”

“2012: Ik ging samen met mijn hele vriendengroep, ik had alleen een andere ingang. Ik kon ze meteen al niet meer vinden. Uiteindelijk ben ik alleen de zaal ingegaan en precies toen ik binnenkwam lopen hoorde ik: ‘Wildstylez – Earth meets Water’. Kippenvel! Met vriendengroep of niet: ik heb de beste avond mijn leven gehad.”[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wil jij nog meer Hard Bass mooie herinneringen maken? En die legendarische, laatste editie niet missen? Registeer je dan hier voor de pre-sale.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]