The Road to Decibel: Paklijst voor Decibel outdoor

The Road to Decibel: Paklijst voor Decibel outdoor 2018

birgit
Birgit Roobol - 14 augustus 2018

Destination Decibel is on our minds. Al dagen dromen we van verdwalen langs de verschillende stages. De Pussy Lounge madness, keiharde hardcore, heerlijke klassiekers en springen op de beste hardstyle. Want staat een Decibel outdoor, ook wel dé mini-vakantie voor hardere stijlen liefhebbers, niet gewoon garant voor een geweldig weekend? In ieder geval wel voor helemaal uit je dak gaan en ultiem genieten. En laten wij daar nou net mega goed in zijn.

Om de gezonde zenuwen een klein beetje terug te dringen en het hoofd koel te houden voor onze mede-festivalgangers, helpen wij jullie een handje. Dit is de enige echte Hardstyle Report approved paklijst voor een weekend Decibel outdoor. Zo vergeet je niets en kun je zorgeloos feesten.

Misschien zullen de meeste spullen wat voor de hand liggend zijn, maar uit ervaring weten we dat dit lijstje goed van pas gaat komen. Deze essentials mag je namelijk echt niet vergeten. Daarom hebben we er maar meteen een afbeelding van gemaakt, zodat je deze gemakkelijk op je telefoon kunt opslaan en tijdens het inpakken altijd bij de hand hebt. Good luck en tot vrijdag!

The Road to Decibel: Paklijst voor Decibel outdoor