decibel-outdoor-weekend-04

Hoe overleef ik... Decibel outdoor The Weekend

lauren
Lauren Bekker - 13 augustus 2019
Decibel outdoor, the loudest festival on earth staat voor de deur. Met de uitbreidingen van het festival staat ons 3 dagen Decibel-pret te wachten, waarvan 2 volle festivaldagen! Het wordt drukker dan ooit dus.

Op het terrein vind je niet alleen het beste van hardstyle, hardcore en harder, maar ook op de camping vind je genoeg leuke activiteiten die dit weekendfestival onvergetelijk maken. Van schuimparty’s in de wc tot op je bek gaan in het funhouse en afterparty’s tot diep in de nacht. Toch gaat zo’n weekendje feesten en kamperen niet helemaal over rozen (ook op Decibel niet) dus hebben wij wat tips en tricks samengesteld om Decibel outdoor The Weekend van begin tot eind te overleven.


1. Denk goed na over het inpakken van je koffer

Je spullen inpakken is nog best wel een dingetje want je wil natuurlijk niks vergeten.Een campingstoel is ideaal anders moet je op de grond zitten, maar ook een hangslot wil je echt niet vergeten, anders kan iedereen zo je tent in en uit lopen. Met deze paklijst zal je Decibel outdoor voor een groot deel overleven.

decibel-outdoor-weekend-tips-01

 

2. Kom op vrijdagmorgen wat vroeger uit je bed om de ideale campingplek te veroveren

Je kent het wel, op donderdagavond ben je veel te enthousiast dat het slapen maar moeilijk gaat van de zenuwen want, morgen is het zo ver. Wanneer de wekker gaat ben je nog moe en draai je je het liefst nog een keer om. Toch is onze tip om vroeg te vertrekken richting de camping van Decibel outdoor want hoe later je vertrekt, hoe slechter je campingplek. Als je een goed plekje hebt veroverd, heb je hier het hele weekend profijt van. Tenzij je van een lekkere wandeling houdt.

3. Verken het terrein als je helemaal bent geïnstalleerd

Na even bezig te zijn geweest met het opzetten van jouw ideale campingplekje is het handig om het campingterrein te gaan verkennen om de leukste hotspots alvast te ontdekken. Zo kun je optimaal genieten van alles wat b2s heeft geregeld voor de bezoekers.

decibel-outdoor-weekend-02

 

4. Douche ‘s nachts, niet ‘s ochtends

Tijdens het feesten en op een camping zweet je en word je sneller vies. Tijd om even lekker te douchen dus. De tip is om dit ‘s nachts te doen omdat het dan veel minder druk is. ‘s Ochtends staat er vaak een lange rij. Zo heb je meer tijd om te feesten dus! Wanneer je echt geen tijd hebt gehad om te douchen of je bent even vies geworden is het handig om verfrissingsdoekjes mee te nemen zodat je je toch nog even kunt opfrissen in je tent. En oh ja, vergeet je badslippers en handdoek niet!

5. Neem genoeg (houdbaar) eten en drinken mee

Het scheelt flink wat geld als je zelf wat eten en drinken meeneemt. Wel moet je opletten dat je eten en drinken meeneemt dat niet gekoeld hoeft te worden. Denk aan knakworsten met bijvoorbeeld een kleine tube mayonaise (makkelijk om mee te nemen met een een zak witte puntjes om de knakworst op te doen, dan heb je gelijk een goede bodem). Je kunt een gasstelletje meenemen om de knakworsten op te warmen. Fruit in blik is ook erg handig om de vitamines wat aan te vullen, want een heel gezond weekend wordt het natuurlijk niet. Ook is het handig om 1 lege fles mee te nemen om bij te vullen met water (doe dit pas op het terrein, dit scheelt sjouwen). Verder is een pak vruchtensap altijd lekker, zodat je wat suiker binnenkrijgt.

 

decibel-outdoor-weekend-03

 

6. Bezoek zoveel mogelijk activiteiten

De Decibel-camping is all about de activiteiten, dus deins niet terug voor wat gekkigheid op het campingterrein en bezoek vooral de pop-up party’s of the Ravers Paradise. Ook de afterparty waar de dikste artiesten het feest nog even met jou doorzetten mag je zeker niet missen om dit weekend te laten slagen.

7. Slaap met oordopjes en een slaapmasker

Slapen op een camping is natuurlijk niet ideaal. Moet je nagaan op een festivalcamping Het maakt het al helemaal niet ideaal als je buren de afterparty nog even doorzetten of als je gewoonweg nog niet moe bent. Om deze situatie wat makkelijker te maken is het handig om van te voren oordopjes te kopen tegen de harde muziek en een ooglapje tegen het licht. Sleep tight!

Met deze handige tips and tricks kan het bijna niet anders, dan dat jouw Decibel weekend een succes wordt. Heb je nog geen ticket, maar na dit artikel wel helemaal de Decibel-kriebels gekregen? Tickets zijn hier verkrijgbaar. Check de line-up van Decibel outdoor 2019 hier. Veel kampeerplezier!