Intents Festival 2017 Day 3 - The Circus of Insani

Intents Festival 2017 Day 3 - The Circus of Insanity

carmina
Carmina Wassink - 1 juni 2017

Het zonnetje schijnt weer en het festivalterrein opent opnieuw haar magische deuren. It’s time to enter the Circus Of Insanity… again! In de rij gutst het zweet al van ons af, maar dat maak niet uit. We worden verwelkomd met een ijskoud watertje door twee vrolijke clowns en zijn er na deze heerlijke verfrissing écht klaar voor. Good to be back! The third and last day of Intents festival, bring it on!

Audiotricz en Bass Modulators geven in het brandende zonnetje een heerlijke set weg. En vervolgens maken wij een uitstapje naar de Dynamite stage, voor wat hardcore. Deze stage wordt vandaag gehost door niemand minder dan onze helden uit England, Destructive Tendencies. Als we aankomen staat Dyprax te draaien. Het lijkt wel of niemand hier last heeft van de warmte. Er wordt als een gek gestampt op elke decibel die langs je oren vliegt. Wanneer Dyprax het nummer ‘Zult Koppenkoorts’ inzet, is er geen stoppen meer aan.

Back again at the mainstage, is het tijd voor Roughstate presents: Frequenzerz vs Ran- D vs Adaro vs B-front. Een gedroomde samenstelling van dj’s. Dat kan alleen maar héél vet worden. Door de speakers dreunt de tekst: “We gaan naar links, we gaan naar rechts, in de maat lekker uit je plaat, ja je weet wel hoe die gaat.” En of het publiek wist hoe die gaat. Déjà vu! Net als op Defqon.1 , vindt er ook nu op Intents Festival een kleine aardverschuiving plaats! Heel de menigte schuift samen schouder aan schouder, van de ene kant naar de andere kant. Niet gek ook dat dit filmpje van Roughstate keihard viral ging en door verschillende media werd opgepakt. Dit zijn de kippenvel momentjes waar je met een glimlach op terug kijkt. “Ik was erbij.”

Na die te gekke, harde set van de jongens van Roughstate, nemen we een kijkje bij Relive. Dit is de stage waar je verschillende oude nummers kan herbeleven onder het genot van prachtig weer en een relaxte sfeer. Niets lekkerder dan met het zonnetje op je gezicht Oud-Hollands hakken op heerlijke classics en euforische melodielijnen.

Intents Festival 2017 Day 3 - The Circus of Insani

De avond valt en verschillende sets van Digital Punk vs Ef-force, Warface en Delete vs Requiem vs Rebellion komen voorbij. Met heerlijke knallers als ‘Genocide’ en de nieuwe van Requiem ‘Welcome to the next level’. Dan wordt de dag afgesloten met de set van Mental Theo vs Frequenzerz vs Darkraver. De veters worden nog even aangestrikt, de confetti vliegt overal heen, het is één groot feest.

Uiteindelijk wordt het geweldige weekend beëindigd met de Weekend Closing Show, nog even genieten van prachtig vuurwerk. De laatste vuurpijl gaat de lucht in, and it’s a wrap. Wat een geweldig festival! Intents Festival is met recht een pareltje! De plek in onze agenda staat voor volgend jaar al vrij. Het was een weekend vol zon, gestamp, (nieuwe) vrienden en harde sets. Bedankt. This is what we love and can’t stop loving. Tot volgend jaar!

Lees ook ons Intents Festival 2017 day 2 – The Circus of Insanity report .