intents-festival-2018

D-Sturb en Sub Zero Project maken het anthem van Intents Festival 2019

birgit
Birgit Roobol - 3 mei 2019
Met nog minder dan 1 maand te gaan, bleef het nog even spannend. Onder iedere social post van Intents Festival werd die ene vraag gesteld: “Waar blijft het Intents Festival anthem?” Maar het lange wachten wordt beloond, hier is: D-Sturb & Sub Zero Project - Heroes of the Night. 

Na de succesvolle samenwerking van D-Block & S-te-Fan en Frequencerz vorig jaar, slaan opnieuw twee succesvolle hardstyle acts de handen ineen. Zowel D-Sturb als de jongens van Sub Zero Project zijn razendpopulair en hebben een hele eigen stijl. En dat hoor je terug in Heroes of The Night. De keiharde kickrolls van D-Sturb en de pompende bass van Sub Zero Project. Het is niet echt een typische D-Sturb of Sub Zero Project track, maar heeft wel een lekker rauw randje. In het begin mist het anthem een beetje power, maar het midintro maakt een hele hoop goed! What do you think?



Intents Festival is uitverkocht! Geen kaartje kunnen scoren, maar wil je toch nog graag dat Intents(e) spektakel meemaken? Goed nieuws! Je kunt namelijk voor het eerst kaarten kopen voor de pre-party op vrijdag en deze zijn nog wel te koop. Je scoort ze hier.