intents-preparty

Nog geen tickets voor Intents Festival? Join the pre-party!

birgit
Birgit Roobol - 9 mei 2019
Waar de deuren van IntentsCity, de Intents Festival camping, om 12.00 uur opengaan, hoef je als niet-campingbezoeker niet meer op vrijdag thuis te blijven. Van 16.00 tot 01.00 uur begint de pre-party op Intents Festival. En jullie input is gehoord: vanaf dit jaar kun je namelijk kaartjes kopen voor de pre-party.

Uit alle windstreken komen bezoekers naar Oisterwijk om helemaal los te gaan. En of je nou een heel weekend, of één of twee dagen gaat, op 31 mei barst het Intents spektakel los. Op de pre-party komt alles binnen de hardere stijlen samen op vier stages: Mainstage hosted by D-Block & S-te-Fan (hardstyle), Outrageous vs. Dynamite! (hardcore en freestyle), Fanaticz (raw hardstyle) en Boombox (upcoming talent). Met te gekke sets van onder andere Dee-Block & S-te-pack, Ceazar, Dr. Peacock, Rooler, Pat B en Sub Zero Project & Phuture Noize.

intents-festival-pre-party
“Bijzijn is meemaken!” Dat is volgens de Diederik en Stefan van D-Block & S-te-Fan het motto voor de vrijdag van Intents Festival. Vorig jaar maakten de mannen nog het anthem, in samenwerking met Frequencerz en ze zijn al ruim twaalf jaar een graag geziene gast op Intents Festival. “De hosting en zijn line-up weerspiegelt Intents Festival op de meest ultieme manier. Op vrijdag gaat het om vette muziek, gezelligheid, plezieren en de tofste artiesten bij elkaar om er samen een onvergetelijke avond van te maken. Niets moet alles mag: we springen bij elkaar on stage, misschien komen er nog wat gasten bij. We maken er gewoon een te gekke avond van!”

Heb je nog helemaal geen kaartje voor Intents Festival, maar wil je er wél graag bijzijn? Heb je een weekendticket zonder camping gekocht, maar heb je toch spijt dat je de pre-party moet missen? Of heb je vrijdagavond nog een lege plek in je agenda? Dit is je kans! Check onze socials en win Intents Festival pre-party tickets.

Zeker zijn van een ticket? Intents Festival is helemaal uitverkocht, behalve de pre-party. Voor €25 ben jij erbij! Koop je tickets hier.