Op je to-party lijstje: Loudness 2018 (Rotterdam)

Op je to-party lijstje: Loudness 2018 (Rotterdam)

birgit
Birgit Roobol - 6 november 2018

Sound. Pressure. Level. Loudness represents the intensity of sound. In de mooiste underground locatie van Nederland, in de thuishaven van b2s, wordt opnieuw de intensiteit van raw hardstyle op de proef gesteld.

b2s staat bekend om haar no-nonsense concepten. Ze voeren de typisch Rotterdamse niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit maar al te graag door in hun feesten, en daar is Loudness absoluut een goed voorbeeld van. Met dit feest gaan ze terug naar de essentie van raw hardstyle: een underground locatie, no bullshit en de beste raw door de dikste speakers. Met een combinatie van gevestigde namen en talenten, zetten ze op zaterdag 10 november de Maassilo opnieuw op zijn kop. Waarom deze editie op jouw to-party lijstje moet? Daar hebben we zo onze redenen voor.

The sound of the Intensity of Sound

Geen Loudness zonder OST. Rauwe vocals, een spannende melodielijn en oorverdovende kicks, het Loudness anthem van 2018 is een snoeiharde samenwerking tussen Clockartz en Chris One genaamd: ‘The Inner Circle’. Naast dat deze OST keihard door de speakers wordt geblazen, geven de dj’s ook een exclusieve verrassingsset op Loudness, waarbij ze nog drie gloednieuwe tracks voor je in petto hebben.

But there is more. Naast ‘The Inner Circle’ en de verrassingsact van Chris One en Clockartz, zal deze editie van Loudness zich vooral kenmerken door: No bullshit, simply the best raw blasting through the speakers. Zo kun je onder andere een set vol experimentele raw verwachten van de Spoontechnicians, Alpha Omega-materiaal tijdens de set van Delete en een samensmelting van de harde kicks van Degos & Re-Done en het emotionele, duistere geluid van Myst tijdens hun b2b-set.

Duistere hardstyle? Dan zeg je: B-Front. Met zijn sferische melodieën en keiharde kicks verovert hij al jaren de scene. Als Loudness resident is hij geen onbekende op het Loudness-podium en daarom op deze editie the man of the match. Met een super exclusieve ‘Inner Choice’ set met door het publiek gekozen tracks, stampen we Rotterdam nog iets verder onder het zeeniveau.

De plek waar kickrolls nooit misgeslagen worden

Waar raw is, zijn liefhebbers. Die hard liefhebbers. En dat is op Loudness niet anders. Want naast een steengoede verzameling van artiesten, is het ook de typische Loudness-sfeer die je echt moet mee maken. Met een line-up net even anders dan anders, is hier vooral een dedicated publiek te vinden die bekend is met het repertoire van de dj’s. Of het nu gaat om oude tracks of nieuwe platen, altijd worden ze opgevolgd door een explosie van energie vanuit de zaal.

De Maassilo staat op 10 november gevuld met raw hardstyle soldiers, klaar om dwars door het geluid te beuken. Wil jij een avond echt hard gaan, ben je niet bang voor het donker en deins je niet terug voor een tandje harder? You know what to do.


Wil jij the intensity of sound niet missen? Zorg dat je erbij bent!