delete

Delete

Ryan Biggs, de held van Down Under. Delete is al vanaf het begin van het millennium bij de scene betrokken. Heel lang produceert hij onder de radar, maar als hij in 2013 zijn zijn thuisland voor Nederland verlaat, breekt hij pas echt door.

In 2010 tot 2013 produceert hij voornamelijk bij Spoontech Records en daarna schuift hij door naar Theracords. In deze jaren wordt zijn verwoestende sound gevormd met hits als ‘Formula’. Hij zoekt de grenzen binnen het raw hardstyle genre op met harde en diepe tracks. Als hij ook Theracords ontgroeid, sluit hij zich aan bij End of Line.

Dankzij zijn unieke benadering van de hardstyle sound, is Delete een graag geziene gast op grote feesten als Defqon.1, Q-BASE, Dominator, Masters of Hardcore en Hard Bass. Maar ook Supremacy, waar hij zijn geprezen live-act Delete V.I.P. onthulde. Deze live-act staat in het teken van Variation In Production. Oftewel 2.0 versies van bestaande tracks. Nog harder, nog sneller.

Ondanks de brute kracht waarmee Delete produceert, is zijn stijl verfijnd. Ryan is niet bang om te experimenteren met verschillende kicks. Maar blijft toch vooral keihard. In zijn muziek. Maar ook vooral als artiest.

Laatste
tracks

20-12-2018
Delete
Disco Weapon
20-12-2018
Delete, Killshot
The Beginning (Intro)
20-12-2018
Delete
Order & Chaos
20-12-2018
Delete