Q-BASE - for the Die Hards only! 001

Q-BASE - for the Die Hards only!

birgit
Birgit Roobol - 5 september 2017

Q-BASE, where the freaks come out at night. Aanstaande zaterdag mogen we nog één keer de weide in, voordat het festivalseizoen afgelopen is en we terug naar binnen gaan. En niet zomaar nog een keer! Dit keer gaan we snoeihard, diep in de nacht, totdat de ochtend valt. Veertien uur lang. Do you think you have what it takes? Ben jij een echte Die Hard en kun jij op al deze eisen volmondig “JA” antwoorden? Dan ben je klaar om de eindbaas van het festivalseizoen te verslaan!

Je bent niet bang in het donker

Q-BASE is een nachtfestival op de verlaten militaire luchtbasis met een rijke geschiedenis. Wie weet wie of wat er nog ronddwaalt? …

Je duikt niet bang in de bosjes van smerige kicks en pompende bassen

Een bass die je ingewanden laat beven en kicks zo smerig, dat je bang bent dat je je gezicht nooit meer uit deze plooi zal krijgen. Op Q-BASE gaan we enkel en alleen snoeihard! Het tempo gaat gedurende nacht alleen maar omhoog. Niets voor jou? Dan kan je echt beter thuisblijven!

Q-BASE - for the Die Hards only! 002

Je houdt van dwalen en verdwalen

Geloof me, in het donker weet je heel vaak niet of je nou van links of rechts kwam. Of je kijkt héél even opzij en opeens zijn al je vrienden verdwenen. Niet getreurd, dwalen en verdwalen door de bossen en langs de hangars, levert je ook de meest bijzondere momenten op. Misschien maak je wel nieuwe vrienden of ontdek je een nieuwe vette artiest! Er zijn tien stages om langs te zwerven, dus dat moet zéker goed komen.

Je bent een ‘Creature of the Night’

De holy grounds van Q-BASE transformeren ’s nachts compleet. Gekleurde lampen lichten de bossen op, ravers veranderen in echte Die Hards en de ‘normale wereld’ voelt verder dan ooit. Terwijl het festival normaal op z’n einde loopt, begint het hier pas echt en komen de echte ‘freaks’ tevoorschijn. De dag en nacht zijn echt een wereld van verschil en hoe vaak dwaal je nou eigenlijk midden in de nacht over een verlaten RAF-basis? Pak je kans en zorg dat je van deze gekke gewaarwording keihard geniet!

Q-BASE - for the Die Hards only! 003

Je bent stoer genoeg om af en toe een kleine pauze te nemen

Eerlijk, 14 uur keihard raven is niet niks. De eindbaas van het festivalseizoen laat zich niet zomaar verslaan en waarschijnlijk zal deze dinsdag je zwaarder vallen dan ooit. Om te voorkomen dat je echt omvalt of rondloopt als een zombie on steroids… doe af en toe ook een beetje chill!

Je beschermt je gehoor

Op Q-BASE gelden géén geluidsrestricties, dus goede gehoorbescherming is nu nog meer dan ooit nodig! Wat is een goede soldaat zonder zijn ‘armer’? Zorg dus dat je gewapend de verlaten basis betreedt!

Q-BASE - for the Die Hards only! 004

Je houdt van EXTREEM!

En nee, daarmee bedoelen we niet extreem veel pillen wegwerken om veertien uur lang de benen uit je lijf te dansen. Maar dit feestje staat zeker voor EXTREEM! Q-BASE is de snoeiharde afsluiter van het zomerseizoen met een rauw programma, geen limiet en extreem geluid. We gaan keihard beuken, hakken tot de zon opkomt. Van 17:00-07:00 uur. Yep, this is for the Die Hards only!

Volmondig  JA? Gefeliciteerd – jij bent een echte Die Hard, klaar om deze ontbering te doorstaan. Tot zaterdag!

#HardstyleReportgoesQBASE