D-Sturb

A love letter to... D-Sturb

timderuiter
Tim de Ruiter - 5 juni 2019
Lieve Jorrit,

Dankjewel voor de uitnodiging voor de party at your place! Inmiddels duurt deze party a la project X al een aantal jaar en daar wil ik je graag voor bedanken. Voor mij is dit reden genoeg om iets terug te doen. Daarom schrijf ik deze liefdesbrief aan jou. Het talent van de toekomst.

Hardstyle is voor mij sinds jonge leeftijd al de drijvende kracht achter de energie en het enthousiasme waarmee ik door het leven ga. Mijn absolute voorkeur gaat uit naar de hardstyle zoals we deze kennen uit de periode 2006 - 2012. In de jaren daarna ontstaat er een nieuwe sound, met steeds ruigere kicks en heftige screeches. Met nieuwsgierigheid, maar ook met huivering zie ik de scene veranderen. De balans tussen energieke kicks en ‘the sound of summer’ zoals ik hardstyle heb ontdekt, zal toch niet verloren gaan? Niet dus. Iedere nieuwe periode brengt nieuw talent, verborgen parels en ware artiesten. Jorrit, voor mij ben jij deze artiest!

  d-sturb-2  

"IT'S ABOUT TO GO DOWN, IT'S ABOUT TO TAKE PLACE
GET YOUR ACT TOGETHER, WE GON' ROCK FOR DAYS"
D-Sturb - Party at My Place

Sinds 2016 sta jij op mijn radar. Ik hoor mezelf nog steeds twijfelen: “Is dit een eendagsvlieg of is dit echt?”. Ik verdiepte me in je repertoire en ontdekte nummers als ‘Anxious’, ‘Unbeatable’ & ‘Trippin’. Ik voegde al je nummers toe aan mijn Spotify playlist en weet nog dat ik heerlijk stond te zweten in de sportschool op jouw muziek. Tot ik stuitte op een parel van een plaat: ‘Untill it’s gone’. Vanaf 02:03 bouw je op, om mij vervolgens omver te blazen met een gruwelijk en tijdloos refrein. Ik stopte met sporten en stond watertandend te luisteren naar dit meesterwerk. Dit gaat verder dan produceren, dit is goochelen met muziek!

Daarna ga je los! Alles wat je aanraakt verandert, in puur goud. Je wordt geboekt voor grote feesten als Loudfest en Dominator. Daarnaast tover je de een na de andere plaat uit jouw hardstyle-trukendoos. Met high power werk jij aan je legacy met een nieuw hoogtepunt in 2017: het anthem van Shockerz. Zoals niet anders verwacht sluit dit naadloos aan op het concept van het feest en het geluid van raw hardstyle.

2018 is niet alleen het jaar van de gouden plakkaten op de Olympische Winterspelen en de extreem hete zomer. Nee, in 2018 kom jij met een legendarisch album. Kickrollers, rauwdauwers en beatfreakz: ‘on your mark’, dit is het seizoen van D-Sturb. Samen met Radical Redemption host jij de indoor mainstage van Intents Festival. Jullie slopen Oisterwijk en alles wat daar omheen ligt. Op Dominator laat jij zelfs het hart van iedere hardcore fanaat sneller kloppen en op Decibel laat jij de Loudness stage zowat zinken tot de bodem.

Iedere set sta ik linksvoor te genieten van je energie en enthousiasme terwijl ik samen met mijn maten volledig uit mijn plaat ga op jouw muziek. De ruige kickrolls zijn in perfecte harmonie met je mooie melodieën en worden af en toe onderbroken door angstaanjagende screeches.

  d-sturb-3  

"I GOT YOUR INVITATION IF YOU GOT WHAT IT TAKES. THERE'S A PARTY AT MY PLACE! "
D-Sturb - Party at My Place

Dankzij jou heeft raw hardstyle ook bij mij een plek in mijn hart veroverd. Dankzij jou heb ik vertrouwen in de toekomst van hardstyle en alle stromingen die daaruit voortvloeien. Dankzij jou zijn mijn playlists gevuld en weet ik dat er nog heel veel parels van platen bij gaan komen. De muziek die jij de afgelopen jaren hebt geproduceerd is tijdloos en wordt nooit meer vergeten. Nummers als ‘Untill it’s gone’, ‘Losing myself’ en ‘Party at my place’ zijn voor mij een perfecte representatie van hoe raw hardstyle moet klinken en ik hoop dat jij dat niet vergeet. Jorrit, je hebt een plek veroverd in mijn universe en ik nodig je bij deze graag uit voor een party at my place!

Ook een grote D-Sturb fan? Houd dan Spotify in de gaten! Afgelopen weekend konden we meerdere keren genieten van D-Sturb op Intents Festival, met als hoogtepunt zijn live-set van zaterdag, op de mainstage. Met een Level 6 set sloot hij definief zijn Next Level live-act af. Het 'D-Sturb - The Next Level' album is vanaf morgen beschikbaar op alle streaming kanalen. Pre-save!

A love letter to...