Hardstyle Report Newsflash  - Week 46 -2018 001

Hardstyle Report Newsflash - Week 46 -2018

birgit
Birgit Roobol - 17 november 2018

Hardstyle news. It comes, it goes. Ben je benieuwd wat er de afgelopen week is gebeurd? En wat je misschien wel hebt gemist? Dit is de Hardstyle Report Newsflash – Week 46.

Q-dance gaat Qlimax livestreamen

livestream

Moet je het mooiste hardstyle spektakel van het jaar missen? Niet getreurd, via Q-dance.com kun je de hele nacht meekijken met Qlimax. Naast de livestream, kun je ook op Q-dance Radio alle sets live beluisteren.

Psyko Punkz & KELTEK releasen The Apex


Hun paden volgden allebei een eigen route, maar leidde de artiesten toch weer samen naar dit punt. Psyko Punkz en oud-Psyko-lid KELTEK zijn samen de studio ingedoken en daar is deze vette plaat uitgekomen. Een ode aan hun carrières, hun samenwerking, maar vooral aan hun vriendschap. We hebben ‘m al meerdere keren voorbij horen komen, maar sinds deze week is The Apex eindelijk gereleased op Dirty Workz.

Decibel outdoor 2019 wordt bigger, better, longer

Hardstyle Report Newsflash - Week 46 -2018 002 Vanaf volgend jaar duurt Decibel outdoor drie dagen. Zondag was altijd exclusief voor campinggasten op de camping, maar in 2019 gaat ook op de derde Decibel-dag het festivalterrein open. Dat betekent: meer tijd om het terrein te verkennen, langere sets van je favoriete dj’s en op vrijdag en zaterdag tot 01.00 uur door.

Lees het volledige artikel hier .

Een nieuwe Sound Rush en Headhunterz collab is in de maak

Hardstyle Report Newsflash - Week 46 -2018 003 Finishing the follow up of Rescue Me.. are you ready? ” 

Op Instagram laat Sound Rush weten druk bezig te zijn met Headhunterz met een vervolgtrack op  ‘Rescue Me’, en die zou zomaar eens op Qlimax gedraaid kunnen worden. 

Matrixx maakt thema Emporium 2019 bekend

Hardstyle Report Newsflash - Week 46 -2018 004 Emporium is zo’n festival waar het thema ieder jaar tot in de puntjes wordt doorgevoerd. In de zomer van 2019 neemt Matrixx je mee naar de mooiste dierentuin van Nederland, want het thema is: ‘The Zoo’.

“Loop langs spelende ijsberen, dansende flamingo’s en springende dolfijnen; ga op safari langs olifanten en giraffen; of bewonder de mystieke onderwaterwereld in het aquarium. Het wordt een swingende beestenboel!”

Langverwachte ‘Touch A Star’ eindelijk gereleased op Q-dance Records

Het is misschien wel de meest gedraaide track van het afgelopen moment, maar wel één die ons niet gaat vervelen. De magische monsterhit ‘Touch A Star’ is eindelijk gereleased op Q-dance Records. We verwachten een hoge nominatie van deze samenwerking van Adaro, B-Front en Dawnfire in de Q-dance Top 100. #trackoftheyear

Headhunterz in NPO: Onderstromen

In het NPO programma Onderstromen wordt Headhunterz gevolgd in de aflevering: ‘Roes’. Filosoof Ad Verbrugge spreekt mensen over de roes in het menselijk leven. Ook Headhunterz doet zijn verhaal. Zo vertelt hij onder andere over drugsgebruik in het verleden, maar ook over zijn imago en zijn optreden op Defqon.1 2018.

Bekijk de hele aflevering hier .

Nieuwe The Prophet track: Listen To Your Heart

The Godfather of Hardstyle, The Prophet, tovert de 80’s hit ‘Listen To Your Heart’ in een catchy hardstyle track. Voor het eerst gedraaid op Defqon.1 2018 en nu uit op Scantraxx Records. Een klein beetje cherry, maar heerlijk om mee te blèren! 

Hard Bass kondigt voor de laatste editie de line-up mét een extra team aan

Hardstyle Report Newsflash - Week 46 -2018 005

Met vijf teams en een line-up vol hardstyle helden belooft deze laatste editie van Hard Bass ongetwijfeld legendarisch te worden.

Lees hier  meer over de laatste editie van Hard Bass.

De release date van Alpha Omega is bekend

ALPHA OMEGA - Delete over zijn debuutalbum, tegens Zijn fans werden inmiddels al een beetje ongeduldig, maar de release date van het debuutalbum van Delete is eindelijk bekend. Op 20 december komt Alpha Omega uit en vanaf 3 december kun je het album pre-orderen.

Kun je nu al niet wachten? Lees dan alvast ons interview met Delete over zijn debuutalbum .

Wasted Penguinz dropt album teasers

Het nieuwe album ‘Elysian’ van Wasted Penguinz komt uit op 30 november, maar voor als je echt niet meer kunt wachten, kun je nu album teasers van alle tracks op YouTube beluisteren.

Beluister de album teasers hier .

MYST draait nieuwe track ‘Where I Shine’ op Loudness

MYST heeft nieuw materiaal voor ons in petto en dat laat hij horen tijdens zijn set met Degos & Re-Done op Loudness. De nieuwe track heet ‘Where I Shine’ en het is weer zo’n typische donkere, sferische MYST track. Precies waar we van houden.

The Machine released nieuwe mini-album op Rough Recruits


The Machine, onder andere bekend van de ‘Dynoro & Gigi D’Agostino – In My Mind’ bootleg met Adaro, komt met een nieuw mini-album: Let It Go. Dit album brengt hij uit op het nieuwste Roughstate label: Roughstate Recruits.

Het anthem voor ‘Warface presents: Live For This’

“We’ve got the passion that fuels the fires. The dedication to our empire. So !#*$ the nation when we tell them… WE ALL LIVE FOR THIS!”  Dit is het anthem voor Warface presents Live For this:  Warface ft. Sovereign King – We All Live For This.

Building up to Euphoria met Spirit of Hardstyle

Nog maar een paar weken te gaan tot Euphoria presents Spirit of Hardstyle. De artiesten van Spirit of Hardstyle en b2s zijn al druk met de voorbereidingen en geven je een kijkje achter de schermen.

Prefix & Density releasen debuutalbum op Rough Recruits

De hardstyle albums worden uit de grond gestampt. Prefix & Density komen met een debuutalbum: ‘The Second Pathway’. Ook dit album wordt op Rough Recruits gelanceerd. 

The making of The Game Changer by Sub Zero Project


Ben je benieuwd naar alle ins en outs over het Qlimax anthem van dit jaar? Sub Zero Project vertelt!

Een tweede Frequencerz baby is op komst

Hardstyle Report Newsflash - Week 46 -2018 006 In 2018 werd de eerste Frequencerz baby geboren. Maar nu wordt ook Niels vader! In een Instagrampost laat Niels van Frequencerz weten dat zijn vriendin zwanger is en er vanaf 2019 een tweede Wolfpack-baby bij komt. Gefeliciteerd!

Rebirth Festival krijgt een camping: Rebirth Residence Camping

Om het festivalseizoen extra goed te openen, wordt Rebirth Festival vanaf 2019 een weekendfestival. En daar hoort natuurlijk een camping bij: Rebirth Residence Camping. Zo kun je ultiem van je Rebirth weekend genieten. Oh, en spot jij de dj’s in deze video?

De Early Bird ticketsale begint op 26 november. Pre-registreer je via deze link en koop je kaartjes met €5,- korting. 


Wil je geen enkel nieuws missen? Volg dan iedere vrijdag onze Hardstyle News Flash!