Hilarische Harder Styles nummers #3 001

Hilarische Harder Styles nummers #3

birgit
Birgit Roobol - 23 oktober 2017

De hardere stijlen zijn zo heerlijk divers. Van euforisch tot raw en van terror tot freestyle. Het ene nummer heeft een prachtige, diepgaande en betekenisvolle tekst, de andere plaat gaat over een gezwel aan je kontgat.

De hardere stijlen bewijzen als geen ander genre dat een grapje op z’n tijd echt geen kwaad kan. Eén van de mooie dingen aan hardstyle is dat je er zo ontzettend veel mee kan. Daarom bestaan er al talloze hardstyle covers en bootlegs. Soms wordt het daardoor een prachtige euforische plaat zoals Zombie van Ran-D. Soms wordt het iets minder serieus, zoals Frozen van Da Tweekaz. Lachen is gezond en daarom laten wij jullie graag lachen met deze hilarische harder styles nummers.

Zaza Front – De Grote Dikke Basplaat (X-Qlusive Edit)

X-Qlusive Holland is de bron van alle hilarische hardstyle. Ouderwetse gezelligheid gecombineerd met heerlijke herrie. Voor één nacht krijgen de dj’s op dit feest de kans om de meest bizarre mixes uit de kast te trekken. Lekker gek. Vooral niet te serieus. Zoals; De Grote Dikke Basplaat. “Dans op cola, LSD, x-tee-cee.” Voor meer dan drie minuten vraag je je af waar je nou eigenlijk naar zit te luisteren, maar stil blijven zitten kan je niet.

Krytax – Lijntje Ketamine

Dit is ongetwijfeld het lijflied van velen. Ketamine is namelijk niet alleen een populaire drugs, het is ook na “JEROEN, NIET DOEN” een populaire leus geworden op feesten en partijen. Bovendien is dit voor de echte keta-fan, de perfecte track voor als je er helemaal afligt. De tekst is namelijk heel makkelijk te onthouden. Je zegt gewoon: Keta-Keta-Ketamine, en daarna is het alleen nog maar: deng, deng, deng, deng. Als de keta nog niet alles naar de klote heeft geholpen, doet deze plaat het wel. Jemig.

Psyko Punkz – Tony Heb Jij Je Masker Op

Lang, lang, lang geleden was Nederland in de ban van een Haags fenomeen, Oh Oh Cherso. Natuurlijk moest Psyko Punkz op dit bizarre fenomeen en de bijzonder intelligente uitspraken van deze types inspringen. Al weten we even niet wat erger is. Dit nummer, of het feit dat we er allemaal naar keken. Ja, jij ook.

Pyrut – Pippi Zonder Snuif

Als kind was ik al een beetje rebels en dat kwam ongetwijfeld door mijn jeugdheld: Pippi Langkous. Zij deed namelijk, tot mijn grote bewondering, alles wat niet mocht. Ze was het sterkste meisje van de wereld, ging niet naar school en had een paard door haar huis heen lopen. Maar dat het leven van Pippi niet altijd even ideaal was, blijkt wel uit dit nummer. Pippi zit namelijk zonder, eh… snuif. En daar komt narigheid van. Of een hele, hele, hele harde track.

Zangeres Zonder Naam – Mexico (Dr. Rude’s X-Qlusive Holland)

Dit is misschien wel één van de vreemdste dingen die we ooit hebben gehoord. Stel je voor, je staat enorm lekker te gaan op een feestje. Je zit er goed in, je stampt precies in de maat en ook je vrienden gaan uit hun dak. En plotseling schalt die stem van de fucking Zangeres Zonder Naam door de zaal. “Mexicooo, Mexiiiiiicoooooo” Oké, superlachen op X-Qlusive Holland. Maar laten we alsjeblieft wel met elkaar afspreken dat we die vooral daar houden.

Dirk Jan DJ – Pak Een Punt

Oké, de laatste dan. En natuurlijk is dit nog een krankzinnig liedje over drugs. Grappig is ‘ie wel. De groetjes van doorgesnoven Dirk.

Check ook deel  #1 & #2