rand

Ran-D

Ran-D was al een gevestigde naam in de hardstyle wereld, maar met zijn remix van ‘Zombie’ in 2017 werd hij een wereldwijde sensatie. Er was geen enkel festival die zomer te bekennen waar deze monsterhit niet werd gedraaid. Een waar kippenvel moment toen hij op Qlimax voor het eerst werd gedraaid.

Randy Wieland maakte zijn stoutste jongensdromen waar en ging van een bezoeker naar dj op hardstyle feesten. Hardstyle is niet zomaar muziek voor Ran-D, maar een gevoel met een diepere betekenis. Randy schrijft de meeste teksten van zijn nummers zelf en zingt het ook zelf in. Hij is een perfectionist en dat hoor je terug in zijn muziek, met nummers zoals ‘Son of Torture’, ‘Living For The Moment’, ‘MyWay’ en ‘I Need You’.

Het lijkt een nachtmerrie scenario, maar bleek een droomkans te zijn voor Randy. Op een van zijn eerste optredens kwam hij erachter dat hij zijn vinyl tas kwijt was. De tas bleek bij de Special Records platenlabel eigenaar te zijn, die was zo enthousiast dat hij zijn eerste nummer mocht releasen. Niet veel later bereikte een van zijn tracks dj Zatox die ervoor zorgde dat Ran-D nog een release kreeg en uiteindelijk tekende bij A2 Records.

Ran-D is onderdeel van Gunz For Hire gangster duo samen met dj Adaro. Hier laat hij zien dat hij niet alleen thuis is in euforische hardstyle, maar ook in de raw hardstyle.

Laatste
tracks

The Power Of Now
08-04-2019
Ran-D
Hard Bass - Ran-D Remix
15-02-2019
Ran-D, Tatanka, Zatox
Zombie - Original Mix
02-02-2018
Ran-D
17-12-2018
Ran-D