adaro

Adaro

King of the Underground. Haunter of The Dark. Adaro is een van de meest toonaangevende raw hardstyle-dj’s van Nederland en een talentvolle producer.

Zijn eerste grote stappen in zijn carrière als hardstyle-dj zette hij in 2008, toen hij samen met collega-dj Ran-D begon te produceren. Zo kwam zijn eerste release op het label A2 Records tot stand: ‘My Name is Hardstyle’. Dat Randy Wiersma en Thijs Ploegmakers een goed team vormen, blijkt uit hun succesvolle samenwerking als Gunz for Hire. Als gemaskerd gangsterduo veroveren ze sinds 2011 de wereld met stevige raw.

Zo vestigt Adaro zich niet alleen met Gunz for Hire, maar ook persoonlijk, als een gewaardeerde dj. Samen met collega’s B-Front, Frequencerz en Ran-D, richt hij een succesvol label Roughstate op en vindt hij moeiteloos zijn weg naar de grootste hardstyle-podia. Defqon.1 (Nederland en Australië), Mysteryland, Qlimax, Hard Bass, Q-BASE en Decibel outdoor Festival. Ook is hij verantwoordelijk voor het Hard Bass anthem van 2018 en maakte hij in samenwerking met B-Front in 2013 het QAPITAL anthem.

Maar het zijn nummers als ‘The Haunter of the Dark’ en ‘History’, waarmee hij de wereld echt verovert. Adaro is uitzonderlijk gepassioneerd en een getalenteerde, diverse producer. Hij is niet bang om zijn eigen grenzen te verleggen en daarmee ook die van de muziek. In zijn verfijnde sound is een duidelijke mix van sfeer en een eindeloze drive te horen. En dat maakt hem zo succesvol.

Laatste
tracks

When The Stars Connect In Space
22-03-2019
Adaro, Cadence XYZ, MYST
08-03-2019
Midnight Sky
28-01-2019
Adaro, Hard Driver
Touch A Star
12-11-2018
Adaro, B-Front, Dawnfire