Deze livesets brengen je weer even terug naar het

Deze livesets brengen je weer even terug naar het festivalseizoen

eva
Eva Selhorst - 21 september 2018

Het voelt nog als de dag van gister dat we op Rebirth Festival 2018 stonden en het festivalseizoen net begonnen was. Maar nu Q-BASE 2018 – The Final Mission achter de rug is, is het festivalseizoen officieel voorbij. Voorlopig niet meer in het zonnetje stampen en genieten tot de avond valt. Maar, niet getreurd. Dit betekent dat het indoor seizoen is aangebroken. Tijd om de nachten onveilig te maken en los te gaan tot het buiten weer licht wordt.  

Om het afgelopen festivalseizoen goed af te sluiten, en om nog even net te doen alsof het seizoen nog niet voorbij is, delen wij onze favoriete livesets van het afgelopen festivalseizoen. Omdat helaas niet alle livesets van het afgelopen festivalseizoen terug te luisteren of te zien zijn, delen wij alleen de sets waar iedereen van kan nagenieten.

Dr. Peacock in Concert – Defqon.1 Festival 2018


Frenchcore is populairder dan ooit. Dat was dan ook goed te merken het afgelopen festivalseizoen. Uiteraard door de opkomst van frenchcore prodigy Sefa, maar ook zeker door dit fantastische concept van Dr. Peacock. Frenchcore op de Defqon.1 mainstage, onder begeleiding van een violist, pianist, harpspeler, operazangeres en gitarist. Een half uur lang, intens genieten en los gaan!

Phuture Noize: Black Mirror Society – Defqon.1 Festival 2018


Op de exclusieve albumrelease party in de WesterUnie was het al duidelijk wat voor meesterwerk Phuture Noize heeft neergezet, maar tijdens deze set viel alles op z’n plek.  De inkt op de albumhoes van Black Mirror Society was nog maar net gedroogd en Phuture Noize zette een geniale set neer in de BLUE op Defqon.1 Weekend Festival. Alles klopte gewoon. De visuals, hoe de platen elkaar opvolgde, de energie van Phuture Noize en de reactie van het publiek. Ge-ni-aal.

B-Front – Mysteryland 2018


B-Front zijn set op Mysteryland komt als een geschenk uit de hemel. Na een dag vol euforie, trakteerde hij het publiek op een spectaculaire, muzikale show. Wat een magische set zet hij daar neer! Met knallers als ‘World Outside’ en ‘The Solution’ zorgt hij ervoor dat iedereen compleet uit zijn dak gaat. De eindeloze energie en de liefde die B-Front in zijn sets steekt, zijn en blijven ongelofelijk goed.

Psyko Punkz – Tomorrowland 2018


Psyko Punkz taking us back in time. Tijdens deze euforische hardstyle set op Tomorrowland was het genieten van oude knallers, toffe remixen en nieuwe hits zoals: ‘Men In Black vs. Spaceship’ (Psyko Punkz Edit), ‘The Realm’ en ‘Struggle For Existence’.

Adaro – Defqon.1 Festival 2018


Adaro, wat een held. Het maakt niet uit hoe vaak we hem zien draaien, het blijft fantastisch. Heerlijk hoe hij tracks van opkomende producers mixt met zijn eigen raw tracks. En als je hem ziet airkickboksen achter zijn draaitafel voor een volgepropte BLUE, met een grijns van hier tot Tokyo op zijn smoel, moet je gewoon mee doen met beuken.

Sefa – Harmony of Hardcore 2018


Onze favoriete Sefa set kiezen van het afgelopen festivalseizoen? Almost mission impossible. Meerdere keren heeft hij het publiek omver geblazen met zijn energieke sets, maar die op Harmony of Hardcore is toch wel extra speciaal omdat hij een live piano optreden weggeeft. Kippenvel van begin tot het einde! De prachtige melodieën, de energie van Sefa, de toffe edits afgewisseld met frenchcore geweld, we love it!

Rebelion – Intents Festival 2018


De sfeer tijdens de set van Rebellion op Intents Festival was ongekend. De echte liefhebbers waren nog in volle hype van het nieuwe Empire album, en iedere track sloeg in als een bom. Dit is een van de beste livesets van Rebellion die we tot nu toe hebben gezien. Snoeiharde raw hardstyle op de mainstage van Intents. Dat mag zeker vaker gebeuren!

Wat is jouw favoriete set van het afgelopen festivalseizoen?