A love letter to... Atmozfears 001

A love letter to... Atmozfears

janine
Janine Sarchosakis - 29 november 2018

Lieve Atmozfears,

Een aantal jaar geleden was jij degene die me ervan overtuigde dat hardstyle feestjes de beste feestjes ooit zijn. Het was het zonnige weekend van Mysteryland en de sfeer bij de Q-dance stage was geweldig. Het weer was fantastisch en jij maakte de dag compleet. Je liet me wegdromen op ‘Keep Me Awake’ en liet me uit mijn dak gaan op ‘Handz Up!’. En omdat jij me liet zien wat genieten is, is deze brief voor jou.

Na Mysteryland wilde ik meer. Toen de line-up van Hard Bass 2017 bekend werd gemaakt, zag ik jouw naam tussen Team Blue staan. Voor mij de reden om een kaartje te bemachtigen. En toen die dag kwam, was het net zo vet als ik had gehoopt. De blauwe lasers die door het grote Gelredome flitsten, het thema en de show er omheen. Alles klopte. 

Ik herinner het me nog steeds: “Raise your hands for Atmozfears, live”. Niet alleen jouw handen en mijn handen gingen omhoog, maar de handen van twintigduizend hardstyle liefhebbers reikten naar het plafond. Je liet het hele GelreDome meeklappen op ‘Keep Me Awake’, maar ook je dikke kicks bleven niet achterwege. Jouw manier van een set opbouwen geeft me kippenvel.

Maar je succes gaat verder dan je sets. Ook in de Q-dance Hardstyle Top 100 ontbreekt je naam nooit. Je hebt zo’n eigen geluid gecreëerd. Ook weet je me steeds weer te verbazen, met bijvoorbeeld de anthems die je gemaakt hebt. Bij ‘Final Mission’ had je me echt te pakken. Wanneer ik die hoor, kan ik hem niet meer uit mijn hoofd krijgen. En ik hoop dat er nog veel meer nummers gaan komen die door mijn hoofd blijven dreunen.

En je grote kracht? Je doorzettingsvermogen. Atmozfears was ooit een trio, maar eind 2012 verliet Michael jullie en in 2013 ging ook Kevin zijn eigen weg. Maar jij bleef, deed je eigen ding en maakte van Atmozfears een krachtigere act dan ooit. Daardoor waardeer ik je alleen maar meer.

Jij hebt me laten zien wat hardstyle is. De krachtige bass en harde kicks gemixt met euforische deuntjes, die het toch net wat softer maken, trokken mij deze geweldige wereld in. Uiteindelijk heb ik mijn horizon verbreed en ben ik alleen maar van harder en harder gaan houden, en ik denk dat ik zonder jou nooit zo ver gekomen zou zijn.


Ook fan van Atmozfears? Op dit moment is hij, samen met Spirit Of Hardstyle, druk bezig met de voorbereidingen van Euphoria, aanstaande zaterdag in Poppodium 013. Zien we je daar? 

A love letter to...