PodcastsUitgelicht

Podcast #13 – Retrospect

Welcome back to the Hardstyle Report podcast. This is a new episode with some fresh bangers to give you your hardstyle injection.

This episode is mixed by Retrospect. Hij is jong, getalenteerd en gaat razendsnel. Hij combineert zijn eigen energieke sound met harde kicks en catchy melodieën. Nog maar net begonnen en nu al klaar om een hele grote te worden. Afgelopen zomer was zijn agenda druk gevuld met festivals als Defqon.1 Weekend Festival en Decibel outdoor, en hij stond zelfs op de mainstage van Q-BASE. Watch out for Retrospect!

Source
Bron foto: Retrospect
Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close