headhunterz-hardstyle-newsflash

Hardstyle Report Newsflash - Week 27

birgit
Birgit Roobol - 6 juli 2019
Ben je benieuwd wat er de afgelopen week is gebeurd? En wat je misschien wel hebt gemist? Dit is de Hardstyle Report Newsflash - Week 27.

The Closing Ritual
Het mooiste en emotioneelste moment van Defqon.1. We hebben er een haat-liefdeverhouding mee. Enerzijds kunnen we er niet op wachten, maar tegelijkertijd betekent het ook dat het Defqon.1 weekend weer is afgelopen. Afgelopen zondag was misschien wel één van de mooiste Closing Rituals ooit. Bekijk ‘m terug via Q-dance of check de Defqon.1 video's op ons YouTube kanaal .

 
Headhunterz onthult: Orange Heart komt eraan
Het is dé track van Defqon.1 2019 en maakte zelfs de grootste anabolen aan het huilen. De echte fans (en wij) hadden het al uitgezocht, maar nu is het officieel bekend: Headhunterz is de maker van ‘Orange Heart’. Goed nieuws! It’s coming soon on Q-dance Records...

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Headhunterz - Orange Heart. Premiered in the Defqon.1 end show. Out soon 🧡

Een bericht gedeeld door HEADHUNTERZ (@headhunterz) op


Phuture Noize onthult de tracklist van Black Mirror Society Deluxe Edition
Een tijd geleden kondigde Phuture Noize de Black Mirror Society Deluxe Edition aan. Een deluxe editie van zijn album met het originele album (CD1) en een nieuwe CD (CD2). Black Mirror Society Deluxe Edition wordt op 18 juli gereleased.

1. I wasted all of my time
2. Avenue of rendez-vous
3. A new day
4. Hyperspace
5. Monster
6. I am screaming out
7. United states of amnesia (Forget this edit)
8. Edge of Glory
9. Fire (black mirror society edit)
10. The beginning of something new

Daarnaast kondigt hij aan dat hij na het releasen van dit album even pauze neemt van het producen. Na 3 albums in een korte tijd, heel veel vette tracks én het Defqon.1 anthem is dat meer dan verdiend!

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

check out the new tracklist of my new black mirror society deluxe edition. 1. I wasted all of my time 2. Avenue of rendez-vous 3. A new day 4. Hyperspace 5. Monster 6. I am screaming out 7. United states of amnesia (Forget this edit) 8. Edge of glory 9. Fire (black mirror society edit) 10. The beginning of something new. i never meant to create a new album so this is more a collection of new music i wanted to make for my black mirror society shows. i tried making music that fitted the vibe of black mirror society. so its not a full new concept album like black mirror society, more just dope music i wanted to release for you guys. after this i am going to take a step back in production and try to begin something new.. oh also im gonna post a pre-order link very soon. the album is going to be released on the 18th of july.

Een bericht gedeeld door phuture noize. (@phuturenoize) op


B-Front en Frontliner weer samen in de studio
Na een druk Defqon.1 weekend en hele vette sets van beiden heren, duiken B-Front en Frontliner weer samen in de studio. Ze teasen al tijdje naar een nieuw B-Frontliner album en in de daily livestream van Frontliner werken ze er samen aan. Wanneer het album precies komt is nog niet bekend, maar je kunt wel alvast genieten van wat previews!

 

Nieuwe muziek


Noisecontrollers - Pyramid
Noisecontrollers telt af naar zijn 200ste release en zit met ‘Pyramid’ inmiddels op 197. We zijn fan van tracks met thema’s en Noisecontrollers weet als geen ander de Midden-Oosterse vibe perfect met de stevige hardstyle te matchen. Ook de drive van het nummer is ontzettend vet. Een nieuw pareltje!



KELTEK - Oblivion
Waanzinnige vocals, een pakkende melodie: een track zó goed, die moet wel van KELTEK zijn. Voor het eerst gedraaid op Intents Festival en afgelopen zaterdag konden we nog in de bloedhete zon van deze heerlijke track genieten, maar nu is ‘Oblivion’ eindelijk uit. He did it again.



Atmozfears ft. LXCPR - Live Loud (Official Decibel outdoor anthem 2019)
Een uplifting melodie, power, stevige kicks, een energieke bass en screeches die dwars door je heen snijden: this Decibel outdoor anthem got it all. Atmozfears heeft al heel wat succesvolle anthems op zijn naam staan en wat ons betreft is deze Decibel soundtrack zeker een succes. Well done, Tim.



DJ Thera - Forever
De prachtige hardstyle plaat konden we afgelopen zondag al door de BLUE horen knallen op Defqon.1. ‘Forever’ is doordrenkt in zijn signature sound: pounding kicks en een prachtige melodie, versterkt door mooie vocals. Een plaatje om verliefd op te worden!



Da Tweekaz & D-Sturb - Anything
D-Sturb en Da Tweekaz, een combinatie die je misschien niet zo snel samen verwacht. Maar lekker klinkt het wel! ‘Anything’ heeft veel elementen van D-Sturb, desondanks blijft de plaat toch lekker euforisch. Maar ook de vrolijkheid en drive van Da Tweekaz is goed terug te horen. Een geslaagde samenwerking!



Phuture Noize - Avenue of Rendez-vous
‘Avenue of Rendez-vous’ is heel anders dan de laatste platen van Phuture Noize, toch is zijn drive en herkenbare synth sound er duidelijk in terug te horen. Ook horen we duidelijke hiphop-invloeden in deze track. En dat is nou ook wat we zo tof vinden aan Phuture Noize. Hij laat zijn creativiteit de vrije loop gaan en maakt muziek, zonder kaders. Oh, en props voor de vocals van MC DL. Heel erg tof!



The Prophet - Recession 2K19
Sleutelen aan een klassieker. Het is altijd een beetje tricky. Toch heeft The Prophet zich eraan gewaagd en released een 2019 versie van ‘Recession’. It’s not bad, maar doe ons het origineel maar!



Public Enemies - Strength in Numbers
Hard Driver en Digital Punk, samen beter bekend als Public Enemies, zijn na een korte pauze weer helemaal terug van weggeweest met deze nieuwe, keiharde raw banger: ‘Strength in Numbers’.



Synthsoldier - Deep Space
Een gratis release van Synthsoldier! ‘Deep Space’ is een relaxed nummertje met een tof mid-intro. Het is een fijne combinatie van space-geluiden en trance sounds, gemixt wat early hardstyle invloeden. Je kunt ‘m hier downloaden of via het Dirty Workz YouTube kanaal checken.

 

Wil je geen enkel nieuws missen? Volg dan iedere vrijdag onze Hardstyle Report Newsflash!

Hardstyle Report Newsflash