De mooiste euforische hardstyle platen! #1 001

De mooiste euforische hardstyle platen! #1

eva
Eva Selhorst - 11 mei 2017

Alhoewel er binnen de hardstyle scene af en toe wat verdeeldheid heerst, maken wij geen enkel onderscheid en hebben we geen voorkeur. Raw is heerlijk om op te rammen en op euforische hardstyle kun je je compleet laten meevoeren op een prachtige melodielijn, keihard meezingen met diepgaande lyrics en echt de emotie in de muziek voelen. Kippenvel dankzij dat ene nummer, op die prachtige festivaldag met al je vrienden. Met de tekst die gaat over hoe jij in het leven staat, wat hardstyle betekent, waar het voor staat. Het raakt ons altijd weer. Tijd om al die waanzinnige tracks eens in het zonnetje te zetten. Daarom delen we graag met jullie onze favorieten; de mooiste euforische hardstyle platen.

Onderschat niet de kracht van goede lyrics. Als je op een feestje staat en mensen kunnen van voor tot achter jouw plaat meeschreeuwen, dan heb je iets goeds gedaan. Dat is niet omdat de tekst zo makkelijk te onthouden is, maar omdat het mensen raakt. Het omschrijft iets wat ze hebben meegemaakt. Het komt binnen. Een gevalletje van de lyrics… die moet je niet horuh, die moet je voeluh!

Frontliner ft. John Harris – Halos

Frontliner aka the Melodyman. Deze man is briljant als het gaat om prachtige lyrics en melodielijnen. Bij dit nummer slaat de tekst in als een bom. Een oppepper in donkere dagen met een prachtige boodschap. “Je hoeft niet bang te zijn, het is niet erg om een dag aan je voorbij te laten gaan. Er is altijd een lichtpuntje te vinden.”

Headhunterz & Wildstylez vs. Noisecontrollers – World Of Madness (Defqon.1 2012 Anthem)

Van dit nummer krijg je spontaan festivalkriebels en vooral heel erg veel zin in Defqon.1!  Een nummer dat omschrijft waar Defqon.1 voor stond in 2012: A World Of Madness. Als je je ogen sluit en dit nummer aan hebt staan, waan je je direct weer op het prachtige Biddinghuizen, kijkend naar de closing vuurwerkshow. Zelfs als je er niet bij was.

Code Black – Pandora

Deze plaat brengt ons terug naar Hard Bass 2014. ”Image yourself on a distant planet. Engulfed in colour and beauty” Zie je de planeet al voor je? Dit is echt zo’n handen-in-de-lucht-en-glimlach-op-je-gezicht track. Heerlijk! Dit nummer heeft Code Black meteen op de kaart gezet als succesvolle hardstyle dj. Erg fijn om je mee te laten voeren op deze ruimtereis.

Ran-D – My Way

Vanaf het eerste moment instant kippenvel als deze wordt gedraaid. “Je hoeft niet zomaar alles te slikken, je hoeft niet als een zombie (HA! See what we did there?) te doen wat je opdragen wordt. Iedereen maakt fouten, maar het is belangrijk om te doen wat jij wil. Niet wat anderen van je verwachten! Jij bent wie je bent en daar hoef je je niet voor te verontschuldigen. Kom op voor jezelf en je overtuigingen.” Halle-FUCKING-lujah!

The Prophet – One moment

Armen omhoog, ogen dicht of arm in arm met je vrienden. Laat de muziek over je heen komen en laat je vooral meevoeren door de prachtige stem in dit nummer. Intens genieten! Je kan haar emotie voelen. Dit nummer kruipt in je en laat je niet los. Als je ookt een gebroken hart hebt gehad, dan snap je het. Een geweldige, beladen plaat.

Headhunterz feat Tatu- Colors

Omdat hardstyle een geloof is, verklaar ik Headhunterz bij deze tot paus. Hij is dé man van emoties perfect te kunnen vertalen naar muziek en zijn platen dringen tot diep bij je binnen. Zo ook in dit nummer, waar hij het woord van hardstyle verklaart. ‘Colors’ is de perfecte omschrijving van het hardstyle gevoel. Het is niet zwart of wit; het is een prachtige zee met kleuren. En ook al zie je het even niet meer zitten, er is altijd een lichtpunt: het samenkomen van hardstyle liefhebbers en het vieren van de muziek.

Brennan Heart & Wildstylez – Lose My Mind

Daar is hij dan! Mr. Euphoric oftewel Brennan Heart. Iedereen kent de lyrics van dit nummer. Van voor tot achter, van links naar rechts en terug. Dit nummer past perfect bij iedereen die veertig uur per week werkt, of dag in dag uit zwoegt in de schoolbanken. De hele week werk je keihard voor het weekend, om volledig los te kunnen gaan met al je vrienden. Om alles even te vergeten en optimaal te genieten. Want er is niemand die je tegenhoudt. Back off, back off! And let me lose my mind!