Collabs om van te dromen #6 - Deze dj’s zien julli

Collabs om van te dromen #6 - Deze dj’s zien jullie het liefst samenwerken

birgit
Birgit Roobol - 16 maart 2018

Een goede collab tussen dj’s is bijna zoals wanneer de planeten op één lijn staan. Magisch. Iedere artiest heeft zijn eigen sound en koers, maar in een goede samenwerking kunnen ze volledig uit hun comfortzone stappen, ultiem experimenteren met nieuwe geluiden en creatieve ideeën en hun sounds volledig laten samensmelten in één vette plaat. Is er iets mooiers dan dat?

Project One, Phuture Noize & Sub Zero Project, Delete & Deetox, Rebelion & N-Vitral, Radical Redemption & Frontliner, RVAGE & D-Sturb, Prefix & Density & Phuture Noize, Headhunterz & D-Sturb en Phuture Noize & Noisecontrollers – dat zijn de combinaties die wij het liefste zien. Zouden zien, of hebben gezien. En daarbij wordt Phuture Noize wel drie keer genoemd. Maar welke collabs zien jullie nou nog meer graag?

Onze smaken komen overeen. Want jullie zijn net als wij fan van legends, raw-heads en jong talent. Zoals Phuture Noize, D-Sturb en Noisecontrollers. Gooi het in de mix en daar komen prachtige combinaties uit. Wij hebben naar jullie geluisterd en deze collabs zien jullie het allerliefst: 

Collabs om van te dromen #6 - Deze dj’s zien julli

B-Front & Noisecontrollers

Beiden tovenaars die zo’n eigen kijk op de scene hebben. En een enorm talent voor het produceren van betoverende hardstyle tracks. Moet je nagaan als je dat in de mix gooit. Op deze samenwerking kunnen wij alleen maar heel hard “JA” roepen.

Collabs om van te dromen #6 - Deze dj’s zien julli

Phuture Noize & Frequencerz

Hier hoeven we vrij weinig woorden aan vuil te maken. De jonge Phuture Noize is unstoppable, en dat zelfde geldt natuurlijk voor Frequencerz – die al een eigen X-Qlusive en Defqon.1 anthem op hun naam hebben staan. Die ervaring van Frequencerz vs. de onbevangenheid van Phuture Noize. Gooi dat in de mix met die tomeloze energie, eigenheid en heerlijke drive van de heren, en je hebt ongetwijfeld een pareltje. Laat die plaat maar komen.

Collabs om van te dromen #6 - Deze dj’s zien julli

Noisecontrollers & Ran-D

Als twee iconen bij elkaar komen… beide artiesten zijn meesters, maar tegelijkertijd ook zo down to earth.
Ze hebben hun stempel op de scene gedrukt met de allergrootste hits. Verwacht euforische melodieën, ijzersterke vocals, met een rauw ondertoontje. Hier kan alleen maar anthem-waardig materiaal uitkomen.

Collabs om van te dromen #6 - Deze dj’s zien julli

D-Sturb & Phuture Noize

D-Sturb brengt een uniek geluid binnen de raw hardstyle. Net zoals Phuture Noize. Allebei op hun eigen manier. Beide jongens zijn jong en enorm muzikaal. Combineer die unieke sounds, mét hun jeugdigheid, enorme drive en bijzondere kijk op de hardstyle scene. Dirty screeches, een goede kick en een prachtige melodie. Dat MOET wel een hit worden. Jongens, lezen jullie even mee? Dit willen we!

Collabs om van te dromen #6 - Deze dj’s zien julliNoisecontrollers & Sound Rush

Sound Rush is ready to rock the future. En Noisecontroller rockt ‘m al heel lang. Beide artiesten staan stijf van de passie en energie en als deze drie mannen samen zouden werken komt daar vast en zeker zo’n perfecte zomerplaat uit. Een vrolijke melodie, betoverende lyrics en een lekkere kick. Wij zien het wel voor ons!

Collabs om van te dromen #6 - Deze dj’s zien julliD-Sturb & Regain

Een opvallende combinatie, maar wel één waar we zelf ook benieuwd naar zijn. Regain is de man van rauwe melodieën tussen de kicks door en ook D-Sturb staat bekend om zijn vernieuwende kicks. Dikke kickswitches tussen de rauwe sound van Regain en de unieke D-Sturb sound, dit zou zomaar eens een heel bijzonder plaatje kunnen worden.

Collabs om van te dromen #6 - Deze dj’s zien julliRegain & Malice

Oef, Italy vs. Poland. Waar Regain zijn rauwe screeches erin gooit, zal Malice zorgen voor een aantal fake drops en verwoestende gated kicks. Dit kan niet anders dan een snoeiharde collab worden met de future raw hardstyle sound, zoals alleen zij dit kunnen.

Collabs om van te dromen #6 - Deze dj’s zien julliMyst & Noisecontrollers

Hoewel Myst nog maar aan het begin van zijn glansrijke carrière staat, staat er ongetwijfeld nog zoveel moois voor hem op de agenda. Wat jullie betreft een collab met Noisecontrollers dus. We denken meteen aan zo’n betoverende melodie mét een rauwe kick. Echt zo’n plaat die je bergen kippenvel bezorgt. We like it!

Collabs om van te dromen #6 - Deze dj’s zien julliD-Sturb & Rebelion

Wist je dat deze collab eigenlijk al geweest is? Er is al een track van D-Sturb en Rebelion: ‘Masters’. Deze track is helaas nooit gereleased, maar het smaakt wel naar meer. De moderne raw hardstyle sound van Rebelion in combinatie de enorme drive van D-Sturb. De track die hieruit zou komen, is vast een goede rammer die aan het eind van het feest gedraaid zou kunnen worden. Please, give us this collab.