BlogsUitgelicht

Video: Hard Bass 2018

Omdat het Hard Bass hoofdstuk bijna ten einde komt, blikken we nog één keer terug op deze vette editie: Hard Bass 2018.

Licht uit. Lasers aan. Een harde bass. Een stijgend bpm. En een zwetende, stampende massa. Zestien acts, vier formaties, één taak; het GelreDome maakt zich op voor een genadeslag. Het grootste indoor event van b2s neemt je mee van de euforische sounds, naar oorverdovende raw beats in vier hoofdstukken. Vier gradaties hardstyle in combinatie met een hele dikke show. Dit is Hard Bass.

Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close