BlogsUitgelicht

Hard Bass 2014 – 2018: De Tijdmachine

Before we enter our last mission, step into the time machine. This is a journey through one of the biggest events in the history Hardstyle: Hard Bass 2009 – 2018. 

In 2009 verhuisde Hard Bass definitief naar het GelreDome. Tien jaar lang was het Vitesse stadion het decor van één van de grootste hardstyle feesten uit de geschiedenis. Legendarische artiesten hebben hier op het podium gestaan en de populairste dj’s van nu, zijn hier groot geworden.

Hard Bass laat een groot gat achter, maar we zijn heel benieuwd waarmee b2s haar indoor-paradepaardje gaat opvolgen. Aanstaande zaterdag is het zover is, maar voordat we nog één keer gaan genieten van de power van Hard Bass, kijken we terug op haar legacy. Terug op veertig teams, vierentwintig soundtracks en duizenden bezoekers. Dit is Hard Bass, 2014 – 2018.


Zien we je aanstaande zaterdag in het GelreDome?

  • The Last Formation is uitverkocht. Het is nog wel mogelijk om tickets te kopen in combinatie met een Hotel Package. Check b2s Travel voor meer informatie.
  • Bekijk de line-up hier
  • Kom in de mood met onze Spotify Playlist. Je luistert ‘m hier
Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close