PlaylistsUitgelicht

Hard Bass – The Last Formation Spotify Playlist

Na heel wat bladzijden vol herinneringen, is het tijd om de laatste pagina van het Hard Bass boek te vullen. Achttien jaar lang hebben jullie je dedication laten zien en hebben we samen dit feest laten groeien van Tropicana in Rotterdam naar de Statenhal in Den Haag, de Silverdome in Zoetermeer, de Jaarbeurs in Utrecht, de Brabanthallen in Den Bosch met als eindhalte het Gelredome in Arnhem.

Om jou mee te nemen in deze bijzondere tijdlijn, hebben we een Spotify Playlist gevuld met de mooiste Hard Bass herinneringen tot nu toe. Hoe dit feest transformeerde van kleine clubavond tot één van de grootste hardstyle feesten van het jaar.


Op zaterdag 9 februari 2019 gaan we geschiedenis schrijven. Nog één laatste editie, voordat het boek na achttien jaar sluit. Ben jij erbij? 

  • Hard Bass is uitverkocht. Het is nog wel mogelijk om tickets te kopen in combinatie met een Hotel Package. Check b2s Travel voor meer informatie.
  • Bekijk de line-up van Hard Bass 2019 hier
Source
Bron foto: b2s
Tags
Show More

Mitchell van Eenige

Van euforische hardstyle tot aan keiharde uptempo hardcore. Van Coone tot aan Angernoizer, niets is te gek. Bijna altijd wel te vinden op een feestje of festival. Go hard, or go home!
Close