NewsUitgelicht

Rebelion – Rise From The Streets (QAPITAL anthem 2019)

Driven by the beat! Op zaterdag 6 april keert de raw hardstyle capital terug naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Duizenden dedicated raw soldiers geven zich over aan een nacht vol power tijdens een van de hardste Q-dance events van het jaar: QAPITAL. En het anthem is ein-de-lijk hier. Dit is ‘Rise From The Streets’, het QAPITAL anthem van 2019 van Rebelion!

‘Rise From The Streets (QAPITAL anthem 2019)’ verschijnt op Q-dance Records en is vanaf vrijdag 18 januari te luisteren via alle streaming portals.


Grote liefhebber van raw hardstyle en de ijzersterke producties van Q-dance? Omcirkel 6 april in je agenda, want QAPITAL met recht één van de beste indoorfeesten van het jaar.

  • Koop je tickets voor QAPITAL 2019 hier.
  • Blijf je liever slapen? Bestel je Hotel Packages hier.
  • Bekijk hier de line-up voor QAPITAL 2019.
Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close