PodcastsUitgelicht

Hardstyle Report Podcast #17 – The Darkest Days

BLUE MONDAY, de donkerste dag van het jaar. En aangezien genoeg bedrijven deze dag, met al hun inhakers, wat lichter proberen te maken, maken wij ‘m extra donker. There is a storm coming! Dit is Hardstyle Report Podcast #17 – The Darkest Days.

Deze podcastaflevering is mixed by M1TCHL. Alle tracks zijn geselecteerd op hun donkere sfeer, waardoor je het komende uur even op een andere planeet bent. Van DJ Thera & B-Front – R.E.M. Coma (DJ Thera Live Edit) tot Alpha² & Jack of Sound – Das Weite Land. Enjoy!

Tags
Show More

Mitchell van Eenige

Van euforische hardstyle tot aan keiharde uptempo hardcore. Van Coone tot aan Angernoizer, niets is te gek. Bijna altijd wel te vinden op een feestje of festival. Go hard, or go home!
Close