BlogsUitgelicht

Hard Bass 2009 – 2013: De Tijdmachine

Before we enter our last mission, step into the time machine. This is a journey through one of the biggest events in the history Hardstyle: Hard Bass 2009 – 2018. 

In 2009 verhuisde Hard Bass definitief naar het GelreDome. Tien jaar lang was het Vitesse stadion het decor van één van de grootste hardstyle feesten uit de geschiedenis. Legendarische artiesten hebben hier op het podium gestaan en de populairste dj’s van nu, zijn hier groot geworden.

Hard Bass laat een groot gat achter, maar we zijn heel benieuwd waarmee b2s haar indoor-paradepaardje gaat opvolgen. Maar voor het zover is, en voordat we nog één keer mogen genieten van de power van Hard Bass, kijken we terug op haar legacy. Terug op veertig teams, vierentwintig soundtracks en duizenden bezoekers. Dit is Hard Bass, 2009 – 2013.


Benieuwd naar nog meer Hard Bass herinneringen? Deel 2: Hard Bass 2013 – 2018 komt binnenkort online.

  • Hard Bass is uitverkocht. Het is nog wel mogelijk om tickets te kopen in combinatie met een Hotel Package. Check b2s Travel voor meer informatie.
  • Bekijk de line-up van Hard Bass 2019 hier
  • Kom in de mood voor Hard Bass 2019 met onze Spotify Playlist. Je luistert ‘m hier
Source
Bron foto's: b2s
Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close