NewsUitgelicht

Relive the Defqon.1 Weekend Festival madness: POWER HOUR 2018

Eindelijk is ‘ie er: het meest intense uurtje van het afgelopen jaar. Ben jij klaar om nog één keer van links naar rechts, van onder naar boven, maar vooral on maximum force te gaan? Dit is POWER HOUR op Defqon.1 Weekend Festival 2018. Relive the madness!

Q-dance trouwste members konden de video al zien tijdens de premiere in de Warehouse Elementenstraat. Het dak ging er af! Van Edith Piaf tot de knallers van Sefa. Sit back (of juist niet) and enjoy the ride!

Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close