NewsUitgelicht

The next chapter for Genesis

We schreven het al eerder, maar Genesis is een fantastische toevoeging aan het hardstyle landschap en b2s bewijst hiermee weer mee waar ze goed in zijn: no-nonsense feestjes organiseren met de focus op muziek. Goed nieuws: onze gebeden zijn verhoord. De tweede editie van Genesis is aangekondigd.

Op 21 september 2019 draaien de wijzers van het Klokgebouw opnieuw terug voor een tijdreis door het hardstyle tijdperk. Maar voor het zover is, mogen we nog één keer die heerlijke dag vol gouwe klassiekers herleven. Dit is de aftermovie van Genesis!

Source
Bron foto: b2s
Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close