MusicUitgelicht

The Classics by Hardstyle Report

Genesis. Vroeger Was Alles Beter. En natuurlijk De Tijdmachine (hype). Zomaar een greep uit de classic concepten. Mensen hebben nou eenmaal een enorm gevoel voor nostalgie. Dingen die je herinneren aan vroeger. Of dat nou gaat over flippo’s, de eerste Gameboy, of de eerste hardstyle plaat die je hoorde. 

Ook wij kijken graag terug op die goede oude tijd. Niet omdat vroeger alles beter was, maar omdat het altijd goed is om te weten waar je vandaan komt. En omdat die legendarische sound van vroeger gewoon geweldig is. Van echte early platen die niet meer dan een vette kick en bass zijn, tot meer melodischere klassiekers. Dit is onze ode aan de classics.

Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close