PlaylistsUitgelicht

The After Spotify Playlist

Het is weekend. Tijd voor een feestje. En een after. Want de wonderlijke tijd van een compleet opgefokt ritme is aangebroken, aangezien je om 07.00 uur ’s ochtends nog lang geen zin hebt om te gaan slapen. Het antwoord daarop? Een goede after playlist. Geen afterparty zonder goede muziek. Dit is The After Playlist by Hardstyle Report. 

The After Playlist by Hardstyle Report is met zorg samengesteld door ervaringsdeskundige. Zo openen we met hét Hardstyle Report afternummer: ‘Nena – 99 Luftballons. Zomer of winter, thuis- of weekendfestivalafter. Deze track is onmisbaar op iedere afterparty. Daarna pakken we door op een lekkere dosis hardstyle om vervolgens de diepe techno in te duiken.

Aangezien de zon al lang door je gordijnen naar binnen is gepiept, ben je wel toe aan wat lichters. Na wat acid bliepjes en blopjes, gaan we van ‘Another Level – Freak Me’  straight naar de jaren 80: ‘Toto – Africa’, of eerder zelfs: ‘ABBA – Dancing Queen’. Na wat melig meegezang wordt het tijd voor het echte gekkenwerk: ‘Hakkuhbar – Super Gabber’ keihard opgevolgd door some ‘Slim Shady’. Een tikkeltje emotioneel worden we door ‘Fugees – Ready Or Not’, want Defqon.1. Na het ophalen van talloze Defqon.1 herinneringen en ‘Een Klein Beetje Speed Door de Yayo’, heb je ongetwijfeld zin in ‘Een en al Blijheid’, om vervolgens door te pakken met frenchcore.

Nog steeds niet in slaap gevallen? Dan ben je officieel bij het laatste stadium aangekomen. Vechtend tegen je slaap (of juist niet) is alles nu een tikkeltje vaag geworden. En als de psytrance van GMS langzaam overgaat in de trance hits, en je ‘Gouryella – Walhalla’ hebt gehaald, mag je jezelf een echte afterkoning of -koningin noemen. 

The After Playlist by Hardstyle Report:

Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close