NewsUitgelicht

Relive The Final Mission of Q-BASE

We raved on the edge. Even harder than before. But before it’s time to close this epic piece of hardstyle history forever… let’s do one more throwback on the 15 years of Q-BASE.

Herleef The Final Mission van Q-BASE. Oude beelden, nieuwe beelden, maar vooral legendarische herinneringen aan misschien wel één van de mooiste Q-dance concepten allertijden. Dit is de aftermovie van Q-BASE 2018, de laatste editie ooit.

What will our future hold?

No one ever really knows, but we keep you posted. Mark your calendars for 7 September 2019.

Source
Bron foto: Q-dance
Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close