PhotosUitgelicht

Q-dance presents: Project One | Reflection of the Eternal

Van het Amsterdam Dance Event was nauwelijks iets te merken, maar van het grote succes van Project One des te meer. Met Reflection of the Eternal wilde het duo hun relevantie tonen en niet blijven hangen in het verleden. Dat is ze absoluut gelukt. De interessante mix van artiesten op de line-up zorgde voor een avond vol muzikale hoogtepunten, maar bovenal een hele fijne sfeer. Dit is gewoon weer een dikke vette Q-productie, all over again. Dit is Q-dance presents: Project One | Reflection of the Eternal. Eén voor in de boeken!

Tags
Show More

Wanyama Photo

Fotografe, maar doet zelf graag ook een dansje. Een echte hardstyle girl met een grote liefde voor beelden, lichtjes en kleuren. Klimt op alles en iedereen voor het juiste shot.
Close