PlaylistsUitgelicht

Q-BASE 2018 Spotify Playlist

Het is de eindbaas van alle festivals. En daar dan de overtreffende trap van. Het is zelfs de eindbaas van het festival zelf. Want op 8 september betreden we voor de laatste keer de militaire vliegbasis om nog één keer, veertien uur compleet tot de max te gaan, op de laatste Q-BASE ooit.

Op deze Duitse grond zijn geen geluidsrestricties, dus beuken we daar veertien uur lang dwars doorheen. Q-BASE gaat genadeloos over, van dag tot nacht, totdat de ochtend valt. Dus zet je schrap: this is for the die hards only! Ben jij klaar om deze eindbaas te verslaan? Dreun onze Spotify Playlist door je speakers en maak je op voor The Final Mission.

Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close