Music

Euphoric Monday #22 – Hardstyle Report Spotify Playlist

Omdat je maandag wel een sprankeltje euforische hardstyle magie kan gebruiken. Onze favorieten, in een heerlijkSpotify playlist. Iedere maandag wordt hij aangevuld met een nieuwe plaat. Met deze week: Jay Reeve – The Blackbird

Dat Julien Raasing (beter bekend als Jay Reeve) zijn naam op de kaart heeft gezet, is niet zo gek met deze vette track. ‘The Blackbird’ kwam eerder dit jaar uit en was binnen no-time zestigduizend keer gestreamd. Een grote doorbraak voor Jay Reeve, want onder andere Wildstylez draaide het nummer tijdens Hard Bass en ook Headhunterz gebruikte dit nummer in zijn sets.

‘The Blackbird’ is geïnspireerd op het gedicht ‘Thirteen Ways of Looking at a Blackbird’ van Wallace Stevens. De schrille schreeuw van de roofvogel en de mysterieuze vocals zorgen voor een betoverende sfeer. Dit in combinatie met de dikke hardstyle kicks, maakt dit nummer tot een fantastische toevoeging in onze Euphoric Monday playlist.

Tags
Show More

Roy de Widt

Fotograaf, party animal en altijd met mijn camera op zoek naar dat ene kippenvelmomentje. Een warrior in de maak. Loop de hele dag en nacht rondjes en ben de tent niet uit te slaan.
Close