NewsUitgelicht

Dit is de line-up van X-Qlusive Holland XXL 2018

Wie is die bende van ellende die het gekste Q-dance feestje compleet gaat maken? Ze zijn knettergek, tikkeltje euforisch of juist snoeihard. Maar één ding is zeker: op 29 september zetten ze de Ziggo Dome z’n kop met een nieuwe editie van X-Qlusive Holland XXL. Dit is de line-up!

De Huiskamer

Bass Chaserz
Bass Modulators
Coone’s inburgeringscursus
Demi Kanon
Dr Peacock
Frequencerz
Psyko Punkz
Ransom & Dr. Rude
The Partysquad & Outsiders
Zany
Zazafront
Hosted by DV8

Het Feestcafé

Jason Payne
Plug ’n Play
Primeshock
Rät n Frikk Live
Retrospect
Spitnoise
Hosted by Tellem

Source
Bron foto: Q-dance
Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close