NewsUitgelicht

Adaro released op Roughstate een EP: ‘The Otherside’

Adaro is één van die artiesten uit ons favorietje lijstje. Humble, goed voor zijn fans, staat altijd met een ongekende energie on stage en maakt klappers van platen. The Haunter of the Dark heeft zich nooit door tegenslagen uit het veld laten slaan en levert altijd topkwaliteit. Op het podium en in de studio. 

En dat Adaro absoluut niet heeft stilgezeten, bewijst dit goede nieuws. Adaro released namelijk op label Roughstate een EP: The Otherside (Part 1). Eerder bracht hij een gelijknamige track uit, en nu komt hij met een EP met daarop vier nieuwe tracks. Benieuwd? Check onderstaande mix voor een voorproefje.

Vanaf maandag 10 september zal de eerste release zijn, daaropvolgend zal er de komende weken, iedere maandag één track uitkomen. De preview klinkt in ieder geval veelbelovend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HARDSTYLE REPORT (@hardstylereportnl) op

Source
Bron foto: Adaro
Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close