NewsUitgelicht

Qlimax 2018 – The Game Changer

As life transforms, can we control our faith? Descend to the deepest levels of our code. Game on. This is Qlimax 2018 – The Game Changer.

Het indoor-paradepaardje van Q-dance is terug. Op 24 november 2018 staat het GelreDome in het teken van een nacht vol visueel en muzikaal hardstyle spektakel. Op Qlimax waan je je voor één nacht in een mysterieuze wereld, die ieder jaar weer wordt overtroffen. Geen wonder dat hardstyle liefhebbers van over de hele wereld het hele jaar uitkijken naar dit feest met haar waanzinnige transformatie, magische show en optredens van de grootste dj’s uit de scene. And it’s coming closer.

Bekijk de Qlimax 2018 trailer hieronder, en laat het gissen naar de anthem maker alvast beginnen.

Don’t miss out

  • Registreer je hier voor de Qlimax 2018 pre-sale.
  • Bestel nu hier je Hotel Packages.
Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close