NewsUitgelicht

Dit is de line-up van Q-dance presents: Project One

Op 20 oktober 2018 barst de Ziggo Dome los tijdens Q-dance presents: Project One. De legendarische hardstyle act zag tien jaar geleden het licht, en bracht de wereld van hardstyle op een nieuwe koers. Nu, na tien jaar, is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Een nieuw hoofdstuk met twee area’s in de Ziggo Dome gevuld met Family & Friends, maar ook een paar verrassende namen zoals frenchcore legend: Sefa! Ook zo benieuwd wat deze avond gaat brengen? Dit is de line-up van Q-dance presents: Project One – Reflections of the Eternal.

Line-up Project One

Area 1

Project One
Adrenalize
Atmozfears & Devin Wild
D-Block & S-te-Fan
Headhunterz & Sound Rush
KELTEK
Max Enforcer
Sefa
Sub Zero Project & Phuture Noize
Wildstylez
Hosted by Villain

Area 2

D-Attack
Emphasis
Jay Reeve
Primeshock
Hosted by Tellem

Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close