PodcastsUitgelicht

Podcast #10 – Summer Special

Welcome back to the Hardstyle Report podcast. This is a new episode with some fresh bangers to give you your hardstyle injection.

Deze podcast special staat volledig in het teken van de zomer. En met een gevoelstemperatuur van 39 graden komt deze aflevering ongetwijfeld als geroepen! Bijna anderhalf uur aan catchy melodieën, vrolijke zomerse beats, met een ongekende power en drive. Dit is Hardstyle Report Podcast #10 – Summer Special.

This episode is mixed by TWSTD.

Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close