Photos

Q-dance presents: Black Mirror Society by Phuture Noize

Afgelopen vrijdag (8 juni) hostte Phuture Noize in samenwerking met Q-dance een exclusieve album release party voor alle fans. In de WesterUnie in Amsterdam kwamen ruim achthonderd fans samen voor de album release van Black Mirror Society. En dat was te merken. Nooit eerder hebben we zo’n bijzondere sfeer op een feestje gevoeld als hier. De dj-deck was tussen het publiek geplaatst, waardoor er een unieke interactie ontstond tussen de crowd en de artiest.

Maar toen MC Livid om 00.00 uur de stage aan Phuture Noize gaf, steeg de temperatuur nog eens met tien graden extra. De zaal ontplofte bijna. De nacht is gevuld met bevriende dj’s als B-Front (die héle WesterUnie op z’n kop gooit met platen als E=NC2 en R.E.M. Coma), Ran-D en ANDY SVGE, verrassende plaatkeuzes en nieuwe tracks. Gaaf om te zien hoe hardstyle in de hoofdstad in een clubomgeving zo goed tot zijn recht komt. Een avond om niet te vergeten.

Tags
Show More

Roy de Widt

Fotograaf, party animal en altijd met mijn camera op zoek naar dat ene kippenvelmomentje. Een warrior in de maak. Loop de hele dag en nacht rondjes en ben de tent niet uit te slaan.
Close