Music

Euphoric Monday #12 – Hardstyle Report Spotify Playlist

Omdat je maandag wel een sprankeltje euforische hardstyle magie kan gebruiken. Onze favorieten, in een heerlijkSpotify playlist. Iedere maandag wordt hij aangevuld met een nieuwe plaat. Met deze week: Zatox – For Ever.

Een zomerse festivaldag met je beste vrienden. Dat gevoel is magisch, het is net zoiets als verliefd zijn. En ieder weekend worden wij opnieuw verliefd. Op een geweldige artiest, een heerlijk feestje of een te gekke plaat. Zoals deze: Zatox – For Ever. Die precies dat heerlijke verliefdheidsgevoel omvat. “This is how we start forever. Till the end of time eternally.” Zwijmel je mee?

Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."